x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Phytoncides i et trehus og deres kamp mot bakterier, virus og coronavirus / covid 19 / COVID-19. Sann eller skjønnlitteratur?

Phytoncides i et trehus og deres kamp mot bakterier, virus og coronavirus / covid 19 / COVID-19. Sann eller skjønnlitteratur?  Phytoncides - selv om dette ordet ikke var kjent før, men våre forfedre visste fordelene med hus laget av tre og vegger av trehus laget av nåletre. I dag er folk mer vant til å stole på kjemikalier for å bekjempe bakterier og virus (spesielt coronavirus / covid 19 / COVID-19), selv om det ennå ikke er funnet noen kur for sistnevnte.

"Interessant faktum: Forskere har funnet utholdenheten av koronavirus på forskjellige overflater. På tre - ikke mer enn to dager, på glass, stein, betong - mindre enn fire dager, på rustfritt stål og plast - ikke lenger enn en uke"

Mange er avhengige av medisiner i kampen mot sykdommer forårsaket av bakterier, virus og koronavirus, og vet samtidig at ikke alle medisiner er effektive, og dessuten er ikke alle medisiner laget på grunnlag av naturlige ingredienser og fra urteekstrakter. Folk bruker penger på medisiner, og håper ikke alltid på en god effekt.

Har du noen gang tenkt at du kan organisere livet ditt på en slik måte at påvirkning av virus på kroppen din kan reduseres til ingenting? At du til fordel for så mange aspekter av livet ditt kan bygge dette mirakelverktøyet - et trehus laget av bartrær.
Furu- og granveggene til trehus inneholder aktive stoffer - phytoncides. De er i stand til å beskytte en person mot virus (som spesielt inkluderer coronavirus / covid 19 / COVID-19) smittsomme sykdommer og desinfiserer i tillegg luften i huset der du bor.

For første gang ble phytoncider og deres helsemessige fordeler diskutert tilbake på 30-tallet i forrige århundre. Det var da det ble kjent at plantefytoncider kan beskytte mennesker mot virus, sopp og bakterier.

Enkelheten og skjønnheten i strukturen bidrar til konstruksjonen av trehus i mange land, og det høye innholdet av phytoncider i bartre bidrar til å unngå infeksjon av virus og bakterier, som i tillegg har en positiv effekt på menneskers helse. Og dette faktum med helsevesenet bør ikke diskonteres.

Phytoncides i trehus og deres kamp mot virus og coronavirus / covid 19 / COVID-19

Phytoncides i trehus og kampen mot bakterier og virus

Over tid lærer folk å bygge mer og mer moderne trehus. Og selv om du kan inhalere phytoncides bare å gå gjennom skogen hvor furu og gran vokser, hjelper livet i et trehus med sykdommer i bronkiene og lungene, hjelper til å takle virussykdommer, dette er en god forebygging av lungebetennelse. Furuolje hjelper til med å bekjempe tuberkulose ved å ødelegge dens viktigste patogen - Kochs basille. Fytoncider av gran hjelper til med å unngå kikhoste og bjørk - Staphylococcus aureus.
I mange land anbefales pasienter den såkalte "bading i skogen", dette begrepet kalles turer i skogen, når en person aktivt inhalerer aromaen og phytoncides av medisinske planter. Virkningen av essensielle oljer av fersk tre er ganske omfattende og påvirker mange funksjoner:

• Beroliger nervesystemet.

• Forbedrer blodsirkulasjonen.

• Normaliser hjertefrekvensen.

• Reduserer sukkernivået.

• Styrker immunforsvaret og hjelper til med å bekjempe virus i kroppen.

Furuvegg frastøter insekter godt, og furufytoncider kan drepe et flått på 15 minutter.

Fytoncider i trehus og deres kamp mot bakterier, virus og koronavirus.

Forskjeller mellom phytoncides i kampen mot bakterier, virus og coronavirus.

I tillegg til det faktum at de er flyktige og ikke-flyktige, varierer phytoncider også i sin effekt på mikroorganismer. Noen er i stand til å ødelegge en bakterie eller virus på 5 minutter, mens andre bare hemmer reproduksjonen. Aktiviteten til phytoncides avhenger av sesongen og mengden mottatt ultrafiolett stråling. Det er bevist at trevegger, i skyggen, avgir færre phytoncides. Studier har vist at mennesker som bor i nærheten av skog og i trehus lever mye lenger enn byboere og er mindre utsatt for ulike virussykdommer.

I en metropol kan du også forbedre helsen din ved å velge riktig trehus for livet, selv om det ærlig talt er å bygge et hus i en by vanskeligere enn utenfor en by, noe som kan forstås fra eksemplet på dette huset som er bygget i bygrenser.

Barrfuru og gran vil lett ødelegge de fleste bakterier og virus og forbedre luftkvaliteten innendørs. Etter å ha dukket opp i livet ditt, vil et barrhus desinfisere luften og styrke kroppens beskyttende funksjoner.

I alle fall er sjansen for å få sykdommen mye lavere enn å ha et frittliggende trehus uten et felles ventilasjonsanlegg med andre menneskers bolig, uten unødvendig kontakt med naboer i tunene og trapperommene.

Den generelle helsen og immuniteten til en person som lever en sunn livsstil i et sunt trehus, og dets motstand mot sykdom, er mye høyere enn en vanlig urbane person.

Sove i et trehus - rask regenerering av kroppen og ytterligere beskyttelse av kroppen i kampen mot virus og koronavirus (coronavirus / covid 19 / COVID-19)

Hovedoppgaven med søvn er å sikre resten av kroppen, og i et trehus sover du bedre på grunn av egenskapene til tre. Å sove i et trehus spiller også en viktig rolle i metabolske prosesser, fremmer behandling og lagring av informasjon, gjenoppretter immunitet og kroppsforsvar.

Med tanke på at en person tilbringer en tredjedel av livet sitt i en drøm, har søvnens natur alltid vekket økt interesse hos forskere. Søvnmangel har vist seg å påvirke immunforsvaret negativt. I kampen mot virus, inkludert koronavirus, er dette veldig viktig. En studie fant at personer som fikk influensaskudd og var fratatt søvn antistoffene som trengs for å beskytte seg mot influensa neste natt. Derfor, hvis en person har lagt merke til de første tegn på infeksjon, bør han sove.

We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar phytoncides i et trehus og deres kamp mot bakterier, virus og coronavirus / covid 19 / covid-19. sann eller skjønnlitteratur? , puede:
© 2024 ArchiLine Wooden Houses
114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                              

El sitio funciona con Nestorclub.com