x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Phytoncides într-o casă din lemn și lupta lor împotriva bacteriilor, virușilor și coronavirusului / COVID-19. Adevărat sau Ficțiune?

Phytoncides într-o casă din lemn și lupta lor împotriva bacteriilor, virușilor și coronavirusului / COVID-19. Adevărat sau Ficțiune?  Phytoncides - deși acest cuvânt nu a fost cunoscut înainte, dar strămoșii noștri știau beneficiile caselor din lemn și ale pereților caselor din lemn din specii de conifere. Astăzi, oamenii sunt mai obișnuiți să se bazeze pe substanțe chimice pentru a combate bacteriile și virusurile (în special coronavirus / covid 19 / COVID-19), deși nu s-a inventat încă un remediu pentru acesta din urmă.

"Fapt interesant: oamenii de știință au descoperit persistența coronavirusului pe diferite suprafețe. Pe lemn - nu mai mult de două zile, pe sticlă, piatră, beton - mai puțin de patru zile, pe oțel inoxidabil și plastic - nu mai mult de o săptămână"

Mulți se bazează pe medicamente în lupta împotriva bolilor cauzate de bacterii, viruși și coronavirusuri, știind în același timp că nu toate medicamentele sunt eficiente și, mai mult, nu toate medicamentele sunt fabricate pe bază de ingrediente naturale și din extracte din plante. Oamenii cheltuiesc bani pe medicamente, fără a spera întotdeauna la un efect bun.

Te-ai gândit vreodată că îți poți organiza viața în așa fel încât influența virușilor asupra corpului tău să fie redusă la nimic? Că, în beneficiul atâtea aspecte ale vieții tale, poți construi acest instrument miraculos - o casă din lemn din conifere.

Pereții de pin și molid ai caselor din lemn conțin substanțe active - fitoncide. Sunt capabili să protejeze o persoană de viruși (care includ în special bolile infecțioase coronavirus / covid 19 / COVID-19) și să dezinfecteze suplimentar aerul din casa în care locuiți.

Pentru prima dată, fitocidele și beneficiile lor pentru sănătate au fost discutate în anii 30 ai secolului trecut. Atunci a devenit cunoscut faptul că fitoncidele vegetale pot proteja oamenii de viruși, ciuperci și bacterii.

Simplitatea și frumusețea structurii contribuie la construirea caselor din lemn în multe țări, iar conținutul ridicat de fitoncide din lemnul de conifere ajută la evitarea infecției cu viruși și bacterii, care are în plus un efect pozitiv asupra sănătății umane. Și acest fapt de îngrijire a sănătății nu ar trebui să fie ignorat.

Phytoncides în case din lemn și lupta lor împotriva virusurilor și coronavirusului / covid 19 / COVID-19

Phytoncides în casele din lemn și lupta împotriva bacteriilor și virușilor

În timp, oamenii învață să construiască case din lemn din ce în ce mai moderne. Și, deși puteți inhala fitoncide doar plimbându-vă prin pădurea în care cresc pini și molizi, viața într-o casă de lemn ajută la afecțiunile bronhiilor și plămânilor, ajută la gestionarea bolilor virale, aceasta este o bună prevenire a pneumoniei. Uleiul de pin ajută la înfrângerea tuberculozei prin distrugerea principalului său agent patogen - bacilul lui Koch. Phytoncides de brad ajuta la evitarea tusei convulsive, și mesteacăn - Staphylococcus aureus.
În multe țări, pacienților li se recomandă așa-numita „scăldat în pădure", acest termen se numește plimbări în pădure, atunci când o persoană inspiră activ aroma și fitoncidele plantelor medicinale. Acțiunea uleiurilor esențiale din lemn proaspăt este destul de extinsă și afectează multe funcții:

• Calmează sistemul nervos.

• Îmbunătățește circulația sângelui.

• Normalizați ritmul cardiac.

• Reduce nivelul zahărului.

• Întărește sistemul imunitar și ajută la combaterea virușilor din organism.

Pereții din lemn de pin resping bine insectele, iar fitoncidele din pin pot ucide o căpușă în 15 minute.Diferențele dintre fitoncide în lupta împotriva bacteriilor, virușilor și coronavirusurilor.

Pe lângă faptul că sunt volatile și nevolatile, fitoncidele diferă și în ceea ce privește efectul lor asupra microorganismelor. Unele sunt capabile să distrugă o bacterie sau un virus în 5 minute, în timp ce altele inhibă doar reproducerea lor. Activitatea fitoncidelor depinde de sezon și de cantitatea de radiații ultraviolete primite. S-a dovedit că pereții din lemn, fiind la umbră, emit mai puține fitoncide. Studiile au arătat că oamenii care trăiesc în apropierea pădurilor și în casele din lemn trăiesc mult mai mult decât locuitorii orașelor și sunt mai puțin sensibili la diferite boli virale.

Într-o metropolă, vă puteți îmbunătăți sănătatea alegând casa din lemn potrivită pentru viață, deși, sincer, construirea unei case într-un oraș este mai dificilă decât în ​​afara unui oraș, ceea ce poate fi înțeles din exemplul acestei case construite în limitele orașului.

Pinul și molidul de conifere vor distruge cu ușurință majoritatea bacteriilor și virușilor și vor îmbunătăți calitatea aerului din interior. După ce a apărut în viața ta, o casă de conifere va dezinfecta aerul și va întări funcțiile de protecție ale corpului.

În orice caz, având o casă detașată din lemn, fără un sistem de ventilație comun cu locuința altor persoane, fără contact inutil cu vecinii din curți și case de scări, șansa de a prinde boala este mult mai mică decât atunci când locuiești în clădiri dense.

Sănătatea generală și imunitatea unei persoane care trăiește un stil de viață sănătos într-o casă sănătoasă din lemn și rezistența acesteia la boli sunt mult mai mari decât cele ale unei persoane obișnuite din oraș.

Dormirea într-o casă din lemn - regenerarea rapidă a corpului și protecția suplimentară a corpului în lupta împotriva virușilor și coronavirusurilor (coronavirus / covid 19 / COVID-19)

Sarcina principală a somnului este să vă asigurați restul corpului, iar într-o casă din lemn dormiți mai bine datorită proprietăților lemnului. Dormitul într-o casă din lemn joacă, de asemenea, un rol important în procesele metabolice, promovează prelucrarea și stocarea informațiilor, restabilește imunitatea și apărarea corpului.

Având în vedere că o persoană își petrece o treime din viață într-un vis, natura somnului a trezit întotdeauna un interes crescut al oamenilor de știință. Privarea de somn sa dovedit a afecta negativ sistemul imunitar. În lupta împotriva virușilor, inclusiv a coronavirusului, acest lucru este foarte important. Un studiu a constatat că persoanele care au primit vaccinuri împotriva gripei și au fost lipsiți de somn de anticorpii necesari pentru a se proteja de gripă în noaptea următoare. Prin urmare, dacă o persoană a observat primele semne de infecție, ar trebui să doarmă.

We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar phytoncides într-o casă din lemn și lupta lor împotriva bacteriilor, virușilor și coronavirusului / covid-19. adevărat sau ficțiune? , puede:
© 2024 ArchiLine Wooden Houses
114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                              

El sitio funciona con Nestorclub.com