x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Hotell på stylter for sump og tidevannshav, prosjekt "Maldivene"

Hotell på stylter for sump og tidevannshav, prosjekt "Maldivene" Vi presenterer et pre-fabrikkert og billig mini-hotell, hotell på stylter for sump og tidevannshav. Til tross for det lille området har et slikt hotell på stylter for sump og tidevannshav alt du trenger for et praktisk og behagelig tidsfordriv. Så på 50 kvadratmeter er det et romslig rekreasjonsrom med store vinduer som gir utmerket belysning av hele plassen, og gitt at prosjektet er designet for å hvile på bolter eller tidevannshav, er dette et ekstra syn på skjønnheten i det omkringliggende landskapet; et stort soverom designet for en familie eller en gruppe på opptil 4 personer, et bad og selvfølgelig en terrasse som er tilgjengelig fra fellesrommet. Hvilken bedre måte enn å lene deg tilbake på terrassen og nyte utsikten over vannet og sole seg i solen. Og om kvelden, gå ut og se solnedgangen. Hotell på stylter for sump og tidevannshav, prosjekt "Maldivene" Den generelle tilnærmingen til å bygge hotellet på hauger for sump og tidevann ved valg av fargepalett, var å maksimere bruken av naturlige og myke naturlige toner, så det er ingen lyse, prangende farger i designet. Hotell på stylter for sump og tidevannshav, prosjekt "Maldivene" Hotell på stylter for sump og tidevannshav, prosjekt "Maldivene" Hotell på stylter for sump og tidevannshav, prosjekt "Maldivene" Hotell på stylter for sump og tidevannshav, prosjekt "Maldivene" Hotell på stylter for sump og tidevannshav, prosjekt "Maldivene" Hotell på stylter for sump og tidevannshav, prosjekt "Maldivene" Hotell på stylter for sump og tidevannshav, prosjekt "Maldivene" Hotell på stylter for sump og tidevannshav, prosjekt "Maldivene" Hotell på stylter for sump og tidevannshav, prosjekt "Maldivene" Hotell på stylter for sump og tidevannshav, prosjekt "Maldivene" Hotell på stylter for sump og tidevannshav, prosjekt "Maldivene" Et hotell på stylter for sump og tidevannshav - og ved elven, i en sump og havet, men rett og slett på en hvilken som helst bredde kan det være et luksushotell på stylter. Om morgenen lukter det cappuccino, og dyre båter svinger på vannet her, men hotellet er helt autonomt fra vannet. Fisk kan fanges direkte fra brygga, men mat transporteres med båt. Ellers - ingenting, fordi hotellet er omgitt av vann.
Når du kommer til hotellet på stylter i en sump, mister du ganske enkelt stemmen din i de første minuttene. Tross alt er dette virkelig mennesker på vannet: på den ene siden et hotell, på den andre - innsjøer, grøfter og sump, sump, sump ... Og midt i denne virkelig ville naturen er det et slikt hotell, hotell, kompleks! Når du kommer inn på hotellet på hauger, slutter du å navigere i verdensrommet, tror på virkeligheten av det som skjer, og holder rede på tiden.
Andre år, når flommen er veldig sterk, stiger vannet til hotellet på stylter til et slikt nivå at du kan svømme direkte til hotellets dørtrinn med båt. Og stedene rundt blir til en enorm vannoverflate. Selve havet som var på dette stedet kommer tilbake under utslippet - og folk går for å se det. Så de vil absolutt ikke være veldig fornøyde med denne artikkelen.
Hotellet på stylter er den eneste bakken i sumpene. Slik ble ideen født - et hotell av høy kvalitet på stylter midt i en vill akvatisk natur. Tilgang her er kun mulig med vann, så alt blir levert med lektere, båter. All logistikk er basert på dem i dag: vi leverer gjester, nødvendige produkter osv. En bil kan ikke kjøre opp til hotellet på stylter fra ordet "absolutt".
- Til tross for at hotellet på stylter ligger langt fra sivilisasjonen, blir alt gjort til de høyeste standarder. Hotellet er helt autonomt: vannforsyning, kloakk, oppvarming ... Om vinteren må vi jevnlig bruke en dieselgenerator, men i resten av året gir solcellepaneler oss energi. Kloakk: Norsk teknologi, alt er helt forseglet og trygt. Om sommeren, når det er solskinn og matforsyning, kan vi ikke dra til fastlandet i det hele tatt. Hotellet vårt er praktisk talt autonomt.
- Hotellet på stylter er åpent hele året, hver sesong har sin egen klient: om vinteren tar vi ofte imot fiskere, i lavsesongen - jegere, vel, og om sommeren er det en strøm av turister, inkludert utenlandske. Vi har 14 dobbeltrom med standardplan og fire - VIP-plan, to-rom. Hvert av VIP-rommene har sin egen unike innredning. Vi har plass til opptil 40 personer.
- For en god hvile er det en badstue, for underholdning av gjestene tilbyr vi biljard, tennis, volleyballbane. Det er også utleie av robåt for kjennere av friluftsliv. - Det er en egen dam for de som ønsker å få en garantert fangst. Vi holder en bigård med bier - honningen vår blir veldig verdsatt!
We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar hotell på stylter for sump og tidevannshav, prosjekt "maldivene" , puede:

Más de la sección Hotellprosjekter

  "Emir" - hotellvirksomheten utvikler seg aktivt. De som promoterer det er interessert i hotell laget av tre. Dette materialet har viktige egenskaper - miljøvennlighet, sikkerhet for menneskers helse og miljøet. Tre har lav varmeledningsevne, derfor ...
   Et ferdig prosjekt av et trehotell "I fjellet" for et fast beløp uten lang planlegging. Kjøp et ferdig prosjekt og bygg, tjen fortjeneste så tidlig som mulig, betal for prosjektet og motta det på en dag. Prosjektet til hotellet "I fjellet" er: et ...
    Et trehotell laget av avrundede tømmerstokker ble bygget for gjestenes hvile. Ligger på den andre siden av en kunstig dam med karpe, skaper den en hel sammensetning med et ...
     Et ferdig hotellprosjekt for et fast beløp uten langsiktig design, kjøp et ferdig prosjekt og bygg, få overskudd et år tidligere, betale for prosjektet og motta det på en dag. Prosjektet til hotellet "Georgia" er: et prosjekt av et hotellrom, et ...
     © 2024 ArchiLine Wooden Houses
     114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                                   

     El sitio funciona con Nestorclub.com