x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Tømmerproduksjon

Tømmerproduksjon Ulike typer tømmer er veldig etterspurt blant befolkningen. Dette skyldes en økning i antall mennesker som ønsker å skaffe seg sin egen bolig, som regel bygget av tre - et miljøvennlig og rimelig materiale.
Tømmer er et produkt - et produkt som er laget av logger, preget av standard dimensjoner, form og andre parametere. Vårt firma er engasjert i produksjon av et bredt spekter av tømmer, som brukes i trehusbygging, inkludert tømmer
Denne artikkelen vil fokusere på tømmer som det mest populære byggematerialet for produksjon av tømmerstokker, bjelker, sperrer, lekter osv.

Innholdet i artikkelen:

Hva er tømmer og hva som påvirker prisen
Produksjon av tømmer på "Husfabrikken"
Funksjoner ved produksjon av tømmer
Typer tømmer og deres funksjoner
Hovedindikatorene for tømmer
Anbefalinger for bearbeiding av forskjellige tømmertyper

Hva er et tømmer og hva som påvirker prisen på det?

En stang skal ikke forstås som et produkt laget av tre. Dette er et smalere konsept, og det betyr et produkt - et produkt av en kutt. Forskjellige tresorter brukes, noe som kan påvirke kostnaden for sluttproduktet. Furu og gran har alle nødvendige kvaliteter for å lage en "gylden middelvei" fra dem, det vil si at prisen for den er relativt lav, og forbrukeregenskaper overholder fullstendig standardene som er vedtatt innen bygging.
Til den høyeste prisen selges en bar laget av aske, eik, hornbjelke, kirsebær, men siden disse trærne anses å være verdifulle i Hviterussland, er det derfor mindre vanlig å bruke dem i konstruksjonen av et trehus fra en profilert bar. fremdeles sjelden. Fra det praktiske synspunktet er det furu og gran som oppfyller de fleste parametere, og det er ingen mangel på dette treet, derfor blir konstruksjon ikke dyrere hvis de brukes.
Tømmerets verdi påvirkes også av treets fuktighetsinnhold. Den som har gjennomgått foreløpig tørking er priset litt dyrere. Merk at i de fleste tilfeller er trehus i Hviterussland bygget av tre av naturlig fuktighet, og tar i betraktning dette øyeblikket og bruker visse teknologier for å redusere negative manifestasjoner på grunn av krymping. Det er ganske rimelig for fagfolk i bransjen.
Производство бруса ценаTømmer som tømmer preges også av karakterer. Kort sagt, den høyeste kvaliteten på tømmer for en stang er den som er fortørket. Spesielt brukes den i møbelindustrien.
Tre av første klasse brukes til fremstilling av elementer som brukes til bygging av hus fra tømmerstokker. Dette kan være brett, bjelker av forskjellige kalibre og profiler, det vil si alt som brukes til å lede et tak til et trehus, dets innvendige og utvendige dekor, gulv og den faktiske produksjonen av et hus fra en profilert bjelke.
Det viktigste ved et tømmer som en type byggematerialer er at tømmer verken er immun mot verken kulde eller varme, noe som sørger for komfortabel opphold i slike hus som et hus laget av profilert tømmer eller tømmer.
En annen kvalitetsindikator for tømmeret er treets ensartethet. Dette bestemmer styrkeegenskapene til treemner, som brukes til å produsere for eksempel et tak for et trehus fra en profilert bar. På grunn av dette vil hele strukturen til en bygning laget av tømmer ha høyest mulig stivhet, noe som vil gi stabilitet og holdbarhet til et hus laget av tre. Dermed bør du inspisere tømmeret, vær oppmerksom på de manglene som reduserer forbrukerkvaliteten.

Tømmerproduksjon

Vårt firma har produksjonsverksteder med en full syklus av trebearbeiding. Alle prosesser er underlagt en streng teknologisk ordre, som også sikres ved kontroll av personene som er ansvarlige for kvaliteten på produktene. Hovedråvaren for produksjon av tømmer er furu og gran som dyrkes i de nordlige områdene i Hviterussland, hvor de ifølge eksperter får de beste forbrukeregenskapene til tømmerbyggmaterialer. Alt tre gjennomgår strålingskontroll, som tillater produksjon av miljøvennlige produkter.TømmerproduksjonFuru og gran som leveres til verkstedene har en relativt høy tetthet, og det er laget av et bredt utvalg av elementer som brukes i trehuskonstruksjon. Råvarer behandles på moderne importerte maskiner, noe som sikrer overholdelse av de angitte dimensjonene på stangen. På grunn av det brede spekteret av produkter er det etterspurt blant befolkningen, fordi alle her kan finne materialet de trenger. Når det gjelder prisfaktoren, lar optimalisering av produksjonsprosesser for produksjon av tømmer deg redusere kostnader og utgifter, derfor er de ikke inkludert i kostnaden for det solgte tømmeret, noe som gjør dem rimelige.
Selskapet er klar til å levere tømmer med en lengde på 6 meter av følgende seksjoner: 100x200mm, 70x200mm, 50x150mm, 100x150mm, 40x60mm, 50x50mm, eller veggtømmer.
Selskapet er klar til å påta seg alt ansvar for å beregne den nødvendige mengden tømmer for bygging av et trehus i Hviterussland og utenlandske land, samt å produsere det i henhold til de angitte dimensjonene og sikre at det leveres til byggeplassen i tide, uansett hvor langt det er fra sagbrukene.
Fordelene med samarbeid med selskapet vårt er åpenbare:
 • et bredt utvalg av tømmer- og tømmerstørrelser;
 • alt tømmer oppfyller strenge kvalitetsparametere;
 • bare miljøvennlig trevirke brukes til produksjon av tømmer, som er dokumentert;
 • kostnadene for selskapets tjenester, samt produktene det produserer, er relativt lave
 • rask ordreutførelse på grunn av fravær av mellommenn;
 • fleksible avtalevilkår for produksjon av tømmer;
 • et positivt image av selskapet innen boligbygging av tre;
 • tjenestene leveres av høyt kvalifiserte spesialister og omfattende arbeidserfaring.

Funksjoner ved produksjon av tømmer

Prosessen med å lage en stang består av det faktum at runde tømmerstokker (rygger) blir kuttet i lengderetningen på en sagramme, båndsag, sirkelsager osv.
Rammen som stålsagene brukes på er grunnlaget for sagbruksrammen. Kapping av tre utføres på grunn av verktøyets translasjonsbevegelser.
Sagbruk er et belte som roterer for å kutte treet.
Sirkelsager er sirkelsager som roterer vannrett.Tømmerproduksjon
Hvis du ser på formen på kuttet av en tømmerstokk, er det her nødvendig å markere de resulterende produktene, som er kjent som en bar, stenger, brett, plater, kvartaler osv. Disse elementene har sin egen hensikt og brukes i samsvar med teknologiske krav.
Etter type skjæring av en tømmerstokk, kan tømmer klassifiseres etter typer:
 • radial;
 • tangensiell;
 • kombinert (inkludert den første og andre typen saging, oppnådd ved moderne og komplekse konstruksjoner av trebearbeidingsmaskiner, men denne typen saget tømmer har en rekke positive egenskaper, først og fremst styrke).
Производство бруса — цена за 1м3Det er også viktig å merke seg forskjellen i saget tverrsnitt. Det kan være både firkantet og rundt. Partene har sine egne navn, som du trenger å vite, fordi du ved navn enkelt kan lese et prosjekt av et hus fra en avrundet tømmerstokk eller et prosjekt av en hytte fra en profilert bar. Spesielt kalles den smale delen av arbeidsstykket kanten, og den brede delen kalles ansiktene.

Typer tømmer i produksjon av tømmer og deres funksjoner

Производство бруса цена

Sortimentet av saget tømmer er preget av mangfold, derfor er det viktig å beskrive hvert element som er opprettet, slik at en person som bygger et trehus fra en bar for første gang, ikke har spørsmål om hvor og hvilken type saget tømmer man skal bruke.

Tallerkener. De oppnås ved langsskjæring av en tømmerstokk. Dette lar deg dele stokken i to deler, det vil si i to halvdeler. Dette indikerer at innsatsen bare vil ha en side som er maskinert. Størrelsen på platene avhenger i stor grad av hvor lenge stokken opprinnelig ble brukt. Plater kan tjene som emner for å lage materialer som bjelker, tavler, barer, sviller osv., Som brukes til utvendig og intern dekorasjon av et hus fra profilerte tømmerstokker.

Kvartaler. De oppnås ved å organisere en prosess der en tømmerstokk sages i lengderetningen og i fire deler. Størrelsen på arbeidsstykket avhenger også direkte av stokken - dens massivitet, lengde. Som regel er kvartaler etterspurt i snekkerproduksjon. Relativt små bestanddeler og deler er laget av dem.

Bar. Tykkelsen på dette elementet må ikke overstige 100 mm. Dessuten skal bredden ikke overstige to tykkelsesdimensjoner. Disse emnene brukes som regel til produksjon av fôr. I tillegg til gulvbrett, møbeldeler etc. Stengene er også delt inn i tykk, det vil si å ha en tykkelse på mer enn 35 mm. Noe mindre enn denne størrelsen regnes som tynne stenger. Disse emnene finner også anvendelse når de dekorerer de ytre og indre sidene av et trehus.

Tavler. Det er viktig å merke seg her at i prosessen med langsiktig saging av en tømmerstokk lages det brett. De er også delt inn i flere typer:
 • median;
 • sentral;
 • lateral.
Mellombrettet er såkalt fordi det er basert på kjernen i loggen. Produksjonsprosessen der brett oppnås, har en vanskelighetsgrad, og den består av følgende: når du kutter tømmerstokkene, er brettene uregelmessige, det vil si trapesformet. Dette er fordi bredden på brettet avtar mot toppen av tømmerstokken. Dette tvinger produsentene til å utsette platene for en annen trebearbeidingsprosess, der man oppnår to typer plater: kantet og ukantet.

Kantede plater på begge sider har bearbeidede kanter, noe som ikke kan sies om ukantede plater. Også på salg kan du finne et brett med avtagende, det vil si at en del av kanten ikke er behandlet. Planker er et obligatorisk byggemateriale, og det er nesten umulig å gjøre uten det når man bygger et trehus fra en profilert bjelke i Hviterussland.

Bar. Størrelsesområdet hans er ganske omfattende. Som regel overstiger både bredder og tykkelser 100 mm. Den har en parallellpiped form. Tømmeret brukes i konstruksjonen av gulvet som en tømmerstokk, taket - takbjelker, etc., det vil si at enhver tre-etasjes hytte i Hviterussland har tømmer i utformingen, og kjøpet bør derfor planlegges på forhånd.

Sleepers. Dette er en velkjent type tømmer, som har stor betydning for bygging av jernbane. Som regel er tykkelsen og bredden ganske stor, noe som ikke kan sies om lengden, men dette skyldes designfunksjoner.

Trommefisk. Det oppnås som et resultat av å skjære gjennom siden av stokken. Det er faktisk avfall. Krokaren har bare den ene siden høvlet, og den andre siden har en avrundet form, ofte med spor av bark. Den brukes til bygging av midlertidige tilfluktsrom, noen typer husholdningsbygninger under byggingen av hovedhuset fra en bar eller tømmerstokk.Tømmerproduksjon

Tømmerets viktigste indikatorer

For å indikere dimensjonene på tømmeret, i et profesjonelt miljø, brukes bare tre indikatorer:
 • lengde;
 • bredde;
 • tykkelse.
Stangens lengde måles i meter. Bredde - i millimeter. Tykkelse - i millimeter.
For eksempel, hvis linjen merket 6X120x150, bør alt være klart her: lengden på arbeidsstykket er 6 meter, bredden er 12 centimeter og bredden er 15 centimeter.
Tømmerets fuktighetsinnhold bør kontrolleres separat. I de fleste tilfeller vil et produkt av naturlig fuktighet bli tilbudt, men en bar med et fuktighetsinnhold på 12-15 prosent har de beste slitestyrkeindikatorene. Selvfølgelig vil slike emner koste litt mer, men under drift vil de rettferdiggjøre seg mer enn en gang, for i ferd med å bygge et trehus fra en profilert bar vil det være færre problemer med bruken. Vær oppmerksom på at i Hviterussland er bruken av trebyggmaterialer av naturlig fuktighet ikke ny. I de fleste tilfeller kan mange negative konsekvenser av tørking av tre unngås, men dette oppnås bare med streng overholdelse av konstruksjonsteknologi.

Anbefalinger for bearbeiding av forskjellige tømmertyper

Umiddelbart før du bruker saget tømmer, spesielt tømmerstokker i form av tømmerstokker, sperrer osv. de skal behandles med antiseptiske og brannslokkende forbindelser. Merk at det i dag selges narkotika på markedet, på hvilken emballasje deres mangfoldighet er bekreftet: en applikasjon gir beskyttelse mot forfall, insekter og brann. Som praksis viser, har slike medisiner lav effektivitet, så det er best å kjøpe hvert legemiddel med en bestemt type handling og bruke det separat.Tømmerproduksjon

I dette tilfellet kan selskapet "Factory of houses" tilby sine tjenester, som vil utføre en slik teknologisk operasjon som å bearbeide tre ved å dyppe byggematerialer i et bad fylt med en spesiell løsning. Det er viktig å ta det med på listen over obligatoriske, siden teknologien for å bygge et hus fra en bar eller avrundet tømmerstokk sørger for dette.Производство бруса — цена за 1м3
We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar tømmerproduksjon , puede:
© 2024 ArchiLine Wooden Houses
114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                              

El sitio funciona con Nestorclub.com