x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Profilerte tømmer teknisk tørking

Profilerte tømmer teknisk tørking Et trehus laget av tørt profilert tømmer er absolutt miljøvennlig og gir et unikt mikroklima i lokalene. For produksjon av tørt profilert tømmer bruker ArchiLine furu, da det er mer plastisk, og hvis vår unike tørketeknologi følges, dannes det ikke store sprekker på den. Etter å ha saget en furuskog av klasse 1.2 i en stang i den nødvendige seksjonen, gjennomgår den en tørkeprosess i et tørkekammer i 45 kalenderdager i milde moduser med regelmessig kondisjonering og fukting. Hele tørkeprosessen er automatisert og styrt av en datamaskin, i henhold til vårt unike program for tørking av store deler av tømmer, basert på mange års erfaring. Fuktighetsinnholdet i hver pose under tørking styres av en datamaskin. I løpet av tørking er det sensorer i hver pakke med tømmer, hvoravlesningene blir lest inn i hodestyreren, som lar deg absolutt nøyaktig bestemme fuktighetsinnholdet i materialet for en rask overgang til neste tørkemodus. Overgangen til neste tørkemodus skjer på kommandoen til kontrolleren når visse indikatorer er nådd.
Prosessen med profilering av tørt tømmer utføres på en tysk fresemaskin REX HOMS 310K av høvletype først etter at emnet har tørket helt til et fuktighetsinnhold på 9-15%
Dette er bare en kort beskrivelse av produksjonsteknologien for denne typen veggmateriale. Det vil ikke være overflødig hvis vi forteller deg mer om dette.

Produksjonsteknologien til tørt profilert tømmer er som følger:

 • rektangulær stang inspiseres, avviser defekte produkter;
 • det valgte materialet er sortert basert på dimensjonene til seksjonene;
 • tørking av tømmer er det neste teknologiske trinnet, som i vår virksomhet sørger for bruk av moderne teknologisk avanserte tørkekamre;
 • det tørkede tømmeret er profilert på en tysk firesidig maskin REX HOMS 310, som oppnår følgende effekt: frontflatene er glatte, slik at det ikke er behov for ytterligere etterbehandling. Det oppnådde tørre profilerte tømmeret i ett stykke har pigger, isoleringsspor og en jevn (etterbehandlet) overflate på sidene.
 • tømmeret blir kuttet i samsvar med husets prosjekt i deler, der "kronekoppene" blir kuttet ved hjelp av spesialutstyr. Bruken av en forskjøvet vinkel ved skjæring av "kopper" gjør det mulig å utelukke muligheten for å blåse gjennom hjørneforbindelsene til bygningsstrukturen.
Som et resultat krever ikke tørt profilert tømmer justering og kommer til kunden helt klar for bygging. Profilerte tømmer teknisk tørking Profilerte tømmer teknisk tørking Profilerte tømmer teknisk tørking Profilerte tømmer teknisk tørking Profilerte tømmer teknisk tørking Profilerte tømmer teknisk tørking Profilerte tømmer teknisk tørking

Profilerte tømmer teknisk tørking Profilerte tømmer teknisk tørking Fordeler med tørt profilert tømmer
Det er ingen tvil om at tørt profilert tømmer er bedre i alle ytelsesegenskaper enn dets analog med naturlig fuktighet. Fjerning av fuktighet fra treverket sørger for at tømmeret beholder sine lineære dimensjoner.
I tillegg blir sannsynligheten for forfall av tre minimal, noe som øker veggmaterialets motstand mot negativ miljøpåvirkning.
Eksperter bemerker også at massen av tømmeret som utsettes for tørking reduseres, derfor blir det lettere å utføre byggearbeid.
Blant de åpenbare fordelene bemerker vi:
 • krymping av veggmaterialet på nivået bare 2-3%, noe som reduserer konstruksjonen med nesten 2 ganger;
  rask byggetid;
 • det er ikke nødvendig å utføre ferdigarbeid, og hvis de er nødvendige, er det heller ikke nødvendig å forvente øyeblikket da tømmeret er
 • helt tørt (fra 2 til 3 år);
 • mellomkronesuturen endres ikke.
For tiden foretrekker mange dette materialet. Et trehus laget av tørt profilert tømmer blir raskt reist og miljøvennlig, det kombinerer relativt lave kostnader med høye ytelsesegenskaper.
Når det gjelder kvalitet og tekniske egenskaper, er det profilerte tømmeret plassert ved siden av limt tømmer. Profilert tørr tømmer er laget av massivt tre, tømmeret er koblet til hverandre i henhold til "tornsporet" -systemet

Ulemper med tørt tømmer

Det ville være greit å fortelle om ulempene med tørt profilert tømmer. En av disse er en lang tørkeperiode, som selvfølgelig påvirker materialkostnadene sammenlignet med en bar av naturlig fuktighet.

Hvor brukes tørt profilert tømmer?

Som regel er det hovedmaterialet for trehusbygging. Landlige trehus, bad, nøkkelferdige hytter og mange andre ting er reist fra det, som snakker om dets operasjonelle allsidighet.
Denne typen byggemateriale er vellykket brukt i bygging av private boligbygg, restauranter, hoteller, campingplasser, da det har et høyt styrkepotensial, motstand mot kritiske belastninger.
Det skal også bemerkes at "tornesporet" -systemet har vist seg godt og har vært brukt i mange år.
Dette er virkelig den ideelle måten å bli med på tømmeret - varmt og pålitelig. Det forhindrer kulde og fuktighet i å trenge inn i huset, derfor fryser ikke veggene, blir ikke mettet med fuktighet, derfor er også fuktighet i lokalene ekskludert. Dermed bør tømmeret velges av de utviklerne som strever for kvalitetskonstruksjon.

Et eksempel på et hus laget av teknisk tørketømmer. To-etasjes tømmerhus med terrasser, prosjekt "Nibelung" 221 m²

We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar profilerte tømmer teknisk tørking , puede:
© 2024 ArchiLine Wooden Houses
114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                              

El sitio funciona con Nestorclub.com