x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Avrundet logg av naturlig fuktighet

Avrundet logg av naturlig fuktighet  Avrundede tømmerstokker kan ha forskjellige diametre, som passer for forskjellige bygninger. Avrundede tømmerstokker med stor diameter brukes best til bygging av boliger og hytter, mens avrundede tømmerstokker med mindre diameter kan brukes til lette strukturer som et badhus, lysthus, grill eller sommerhus. Et trehus laget av avrundede tømmerstokker har høy ytelse til relativt lave kostnader. På grunn av den tette forbindelsen til stokken, er det ingen hull mellom de enkelte elementene. Vegger laget av avrundede tømmerstokker har lav varmeledningsevne, og om vinteren tar det bare noen få timer å varme opp et avkjølt hus. Fra et estetisk synspunkt har avrundede tømmerstokker i et tømmerhus et bedre utseende enn håndhakkede tømmerstokker. Etter utløpet av tiden deformeres de avrundede stokkene praktisk talt ikke.
Produksjonen av avrundede tømmerstokker begynner med høsting av tre. ArchiLine-selskapet bruker furu eller gran fra Vitebsk-regionen, den nordlige regionen i Republikken Hviterussland. Furu og gran er miljøvennlige og perfekte byggematerialer for å bygge hus fra avrundede tømmerstokker, limte og profilerte bjelker.

Et eksempel på et hus laget av avrundede tømmerstokker av naturlig fuktighet. Casa de madera "Sistema" 214 m² Casa de madera  Sistema  214 m²

We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar avrundet logg av naturlig fuktighet , puede:
© 2024 ArchiLine Wooden Houses
114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                              

El sitio funciona con Nestorclub.com