x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Utstilling "WOODWORKING - 2021" Minsk 26-29 oktober 2021

Utstilling "WOODWORKING - 2021" Minsk 26-29 oktober 2021 26. - 29. oktober 2021 er Minsk vert for Woodworking-2021-utstillingen, en viktig begivenhet for fagpersoner innen møbler og trebearbeiding.

Utstillingsadresse: Hviterussland, Minsk, Pobediteley Avenue, 20/2, Fotballarena.

Arrangør av utstillingen: JSC "Minskexpo".

Utstillingen er støttet av: Ministry of Industry of the Republic of Belarus, the Ministry of Forestry of the Republic of Belarus, the Belarusian Production and Trade Bekymring for tømmer, trebearbeiding og masse- og papirindustri (Bellesbumprom), Association of German Woodworking Equipment Manufacturers in the German Engineering Union VDMA, the Italian Association of Equipment Manufacturers and verktøy for trebearbeiding ACIMALL.

Firmaet "Archiline" har det europeiske sertifikatet for produksjon av trehus ETA 14/0367 og inviterer produsenter og selgere som er interessert i å eksportere til Europa for samarbeid.Потолок гостиной

Utstillingstema "Woodworking-2021":
 • Snekker- og tømrerarbeid - maskiner, verktøy og tilbehør;
 • Trebearbeiding og møbelproduksjon - teknologi, utstyr, verktøy;
 • Maling og lakk, lim, kitt, kjemiske trebeskyttelsesmidler;
 • Sagbruk utstyr, tørkeutstyr;
 • Skogarbeider - maskiner og utstyr;
 • Automatiseringsverktøy for teknologiske prosesser;
 • TREHUSBYGNING - bad, limte bjelker, hus, tømmerstokker, lysthus laget av tømmer, profilerte bjelker, rammehus, avrundede tømmerstokker, limte trekonstruksjoner (bjelkesystemer, bjelker, søyler, veggpaneler), interiørtilbehør (gulv, dør og vindu blokker, inngangs- og innerdører, trapper), terrasser, gulv, utvendig kledning;
 • Vitenskapelig forskning, litteratur, utdanning;
 • Miljøvern, avfallshåndtering og gjenvinning;
 • Trebearbeidingsprodukter: tømmer, møbelemner; parkett; transport container; kryssfiner, finér; snekkerplater; treplast; sponplater, fiberplater, MDF;
 • Produksjon av papirmasse og papir;
 • Arbeidsvern og brannsikkerhet. Overalls;
 • Kontroll- og måleinstrumenter og verktøy;
 • Kjøretøy, emballasje, lager og logistikk.
 • Inngangsdører.
 • Innvendige dører.
Utstillingen av utstyr og teknologier for skogbruk, trebearbeiding og møbelindustri "Woodworking-2021" er en gjennomgang av teknologisk utstyr, spesielle maskiner, det vil si alt som bestemmer utviklingen i den hviterussiske tømmerindustrien.
Innenfor rammen av denne utstillingen vil det bli avholdt en internasjonal spesialisert salong "Bioenergy". Det vil presentere teknologier, samt spesialutstyr for produksjon og forbrenning av biodrivstoff - briketter, pellets, biogass, bioetanol, biodiesel, torv. Også innenfor rammen av denne salongen vil det være mulig å bli kjent med teknologiene som jobber for utvikling og markedsføring av fornybare energikilder, opprettelse av biomasse.
Spesiell oppmerksomhet vil bli lagt til miljøproblemer og spesielt deponering av treavfall. Den globale trenden er at i dag blir dette avfallet behandlet til en spesiell type drivstoff, som blir brent for å varme opp boliger. Effektiviteten i denne prosessen, med tanke på de nyeste innovasjonene, er ganske høy. Hvordan dette oppnås, kan du finne ut ved å besøke Bioenergy showroom i den spesialiserte utstillingen Woodworking-2021.
Det skal bemerkes at Woodworking-2021-utstillingen også er en plattform for markedsføring av spesialiserte produkter fra verdens ledende produsenter. Dette er et utvalg av trebearbeidingsutstyr som lar deg utføre alle teknologiske prosesser fra A til Å, fra sagstokker til produksjonslinjer for møbler.
Forretningsprogrammet til Woodworking-2021-utstillingen sørger for forskjellige seminarer og konferanser for fagfolk i bransjen. Dette vil tillate deg å dykke dypt inn i essensen av emnet, for å forstå i hvilken retning trebearbeidingstanken beveger seg.
På Woodworking-2021-utstillingen vil produkter og teknologier fra kjente verdensmerker bli presentert. Dette vil skape forhold for nær kommunikasjon mellom interessenter. Dette skjemaet har en positiv trend når flere og flere spesialister kommer til utstillingen fra år til år, noe som sikrer den årlige veksten av deltakerne og besøkende. Forresten deltok utstillingen "Woodworking-2019" av mer enn 7000 spesialiserte spesialister fra hele verden. Næringslivets kretser setter stor pris på nivået på dette arrangementet og deltar alltid på det med lyst.
Utstillingen "Woodworking-2021" er en mulighet til å demonstrere retningene for industriutviklingen; det er en plattform for forretningskommunikasjon av en rekke spesialister som er interessert i å oppnå spesifikke resultater. Det er ingen tvil om at denne utstillingen bidrar til forbedring av det teknologiske og produksjonsnivået til industribedrifter som arbeider innen trebearbeiding. Deltakelse av selskaper i denne utstillingen er en måte å øke deres profesjonelle autoritet.
Arrangørene av den 27. internasjonale spesialutstillingen "Woodworking-2021" vil ønske gjester og deltakere velkommen fra 26. til 29. oktober 2021
Trebearbeiding er en viktig del av bygningskomplekset. Jo dypere det er, jo lavere produksjonskostnader, jo billigere er trehusbygningen, og dette er allerede en av de viktigste aspektene som påvirker eiendomsmarkedet i ethvert land. I dag er det teknologier som gjør det mulig å oppnå ekstremt lave kostnader ved produksjon av veggmaterialer som avrundede tømmerstokker, profilerte bjelker og limte bjelker. Spesielt brukes de i sin praksis av spesialistene til Archiline-selskapet.
Selskapet har operert i det hviterussiske markedet i over 10 år og har ikke bare klart å gå inn i det, men også å innta en dominerende posisjon. Faktum er at her fra de første dagene vurderte de deres videre utvikling innenfor rammene av gulvet.
We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar utstilling "woodworking - 2021" minsk 26-29 oktober 2021 , puede:
© 2024 ArchiLine Wooden Houses
114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                              

El sitio funciona con Nestorclub.com