x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Bygging av en tre-restaurant på hotellet "El Galeón" Spania

Archiline er produsent av trehus, kafeer og restauranter! Takket være det europeiske standardsertifikatet bygger vi hus, restauranter i Hviterussland og i andre land.
Denne tømmerrestauranten ble bygget i Almeria, Spania. Fantastisk, åpen plass rett ved strandpromenaden med flott utsikt.Bygging av en tre-restaurant på hotellet "El Galeón" SpaniaFra anmeldelser fra besøkende tatt på google / maps:
Uten tvil det beste med Belanegra for øyeblikket. Utsikten er vennlig, servitørene er oppmerksomme, tapasene og deilige porsjonene ... Tjenesten er rask selv når det er mange mennesker. Jeg håper han fortsetter denne linjen, for Balanegra fortjener det!Bygging av en tre-restaurant på hotellet "El Galeón" Spania Dette er en restaurant med et veldig fint interiør. Det fungerer hele året, med en spesiell tilstrømning av besøkende hver sommer! Perfekt å spise og drikke rett på stranden!Bygging av en tre-restaurant på hotellet "El Galeón" Spania Hvis du leter etter en drink mens du nyter den vakre havutsikten, er dette ikke et dårlig alternativ. Koselig strandbar beleilig til ved sjøen.Bygging av en tre-restaurant på hotellet "El Galeón" Spania

Lakonisk arkitektur, klarhet i former er ideelle komponenter i en vellykket bygning. Et enkelt tak gir strukturen et moderne utseende. Takket være det store antallet vinduer ser restauranten lett ut, og den er alltid lys inni.

En måned med bygging, arbeidet til profesjonelle byggherrer - og stedet er klart til bruk. I mer enn to år har det gjort folk lykkelige

и туристов Альмерии.
Bygging av en tre-restaurant på hotellet "El Galeón" SpaniaBygging av en tre-restaurant på hotellet "El Galeón" SpaniaBygging av en tre-restaurant på hotellet "El Galeón" SpaniaBygging av en tre-restaurant på hotellet "El Galeón" SpaniaBygging av en tre-restaurant på hotellet "El Galeón" SpaniaBygging av en tre-restaurant på hotellet "El Galeón" SpaniaBygging av en tre-restaurant på hotellet "El Galeón" SpaniaBygging av en tre-restaurant på hotellet "El Galeón" SpaniaBygging av en tre-restaurant på hotellet "El Galeón" SpaniaBygging av en tre-restaurant på hotellet "El Galeón" SpaniaBygging av en tre-restaurant på hotellet "El Galeón" SpaniaBygging av en tre-restaurant på hotellet "El Galeón" SpaniaWe speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar bygging av en tre-restaurant på hotellet "el galeón" spania , puede:
© 2024 ArchiLine Wooden Houses
114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                              

El sitio funciona con Nestorclub.com