x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Plastvindu eller tre?

Plastvindu eller tre? Inntil nylig, for bare et dusin år siden, så en vanlig mann i gaten på forbipasserende biler og forbipasserende som skyndte seg med sin virksomhet gjennom glasset som var satt inn i trerammer, og uten hell forsøkte å lukke vinduet, forvrengt fra langvarig bruk, og rettet vredt av bolten som ble revet fra den ene siden. Utdaterte vindusåpninger ble erstattet av plast- eller metallplastvinduer, som har blitt en integrert del av bygninger under oppføring.

Tidligere klassifisert som utilgjengelig og kostbart for flertallet av velgerne som stemte for innovasjonen, nå har de blitt tilgjengelige og har mistet sin status som eliteenhet. Når det gjelder de såkalte "Khrushchev" -husene, er ikke alle leilighetseiere klare til å skille seg fra restene fra forrige århundre. Og alltid som begrunnelse for inngrodd skepsis og mulige alternativer, blir det lagt fram et sterkt argument - naturlighet. Slike "dinosaurer" vil aldri bli støvete i pantry-børster og bokser for maling av sprukket tre, det vil alltid være små negler og stifter for å feste glass i en skjev ramme. For de som lever i takt med tiden, men som er i et veikryss og synes det er vanskelig å ta en beslutning, er det verdt å gi hjelp og oppføre fordelene med produktet som er beskrevet i denne artikkelen.

Det er lite sannsynlig at det er en borger i vårt land som er klar til å utfordre uttalelsen om en lang oppvarmingssesong i de fleste regioner, i forbindelse med hvilke det er et presserende behov for å skape en barriere mellom miljøet og lokalene til leiligheten for å skape et gunstig temperaturmiljø. Ikke mindre relevant, og ofte presserende, er beslutningen om å installere plastvinduer i privat sektor, der oppvarming utføres med ved eller "blått drivstoff", noe som kan redusere forbruket av naturressurser med nesten halvparten.

Og i gunstige tider, og i kriseperioder, både global og familie, var den reddede harde valutaen aldri overflødig. Og de som fortsetter å leve på den gammeldagse måten, la dem fortsette å tette hull med svertet bomullsull, plukke opp sprekkene med papirbånd, og håpe håpløst på fravær av trekk om vinteren og fravær av døde insekter mellom åpningene.
Den neste viktige fordelen med "plast" fremfor trerammer er lydisolasjon. Det er ikke noe ønske om å returnere etter en travel dag til en leilighet fylt med komfort og hjemmekoselig varme, å fortsette å føle lydene av forbipasserende biler, overskridende overstige de angitte desibel av horn, høytidsfyrverkeri, fyrverkeri og resten av skadedyret, og prøver å irritere de overbelastede trommehinnene i online-modus ...

Plastvinduer kan redusere lydbelastningen i et rom betydelig og er fiendens nummer én for kamerat "Shum".

Selvfølgelig er det også ulemper, som må uttrykkes for objektiviteten til bildet. Etter installasjon av plastvinduer blir det viktig å hele tiden overvåke temperaturen i rommet, ellers vil plastvinduene begynne å strømme på grunn av vannkondens på glassplaten. Men bare eierne av leiligheter der det ikke er noen autonome oppvarming, vil møte dette. I tillegg kan karbondioksid akkumuleres i rommet under et langt fravær på grunn av dens strukturelle tetthet.

Regelmessig ventilasjon og installasjon av ventilasjon vil bidra til å løse dette problemet.
La oss oppsummere alt som ble skrevet ovenfor, trekke grensen, avslutte debatten og uopphørlige tvister om hensiktsmessigheten av å bruke moderne materialer tilgjengelig på byggemarkedet, kan de gamle troende og sjeldne fanatikere tilgi oss. Forsterkede plastvinduer er trygge, holdbare og enkle å bruke og er et verdig svar for de skeptikerne som fortsetter å bruke trekonstruksjoner på den gammeldags måten.

Так все-таки пластиковое окно или деревянное?
We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar plastvindu eller tre? , puede:

Más de la sección Trevinduer

  Det åpenbare argumentet til fordel for trevinduer er deres estetiske egenskaper. Trevinduer er kombinert med møbler, parkett, de gir raffinement og moderne funksjonalitet. De hvite teksturene av plastvinduer skjuler følelsen av varme og komfort. ...
  © 2024 ArchiLine Wooden Houses
  114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                                

  El sitio funciona con Nestorclub.com