x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Profilerte limte bjelker

Profilerte limte bjelker  Tre, som byggemateriale, er attraktivt for sin miljøvennlighet, estetikk, lave varmeledningsevne, gode lydisolasjonsegenskaper, høy frostbestandighet og holdbarhet.
Også blant de utvilsomme fordelene er miljørens og evnen til å "puste", det vil si å absorbere noe av fuktigheten ved høy luftfuktighet og gi den bort ved lav luftfuktighet. Dermed er trevegger en fantastisk regulator av inneklimaet, så det er alltid lett å puste og sove godt i trehus.Tre, som er et naturlig, levende materiale, har imidlertid en ganske villvillig og lunefull karakter, som ofte manifesterer seg etter at huset er bygget. Siden tre alltid inneholder en viss mengde fuktighet, skjer det krymping av deler når det fordamper under driften av det ferdige huset. Den minste krympingen er gitt av limt laminert tømmer, om fordelene og ulempene, samt om produksjonsprosessen, les videre i denne artikkelen.
I 2011 startet ArchiLine produksjonen av laminert finertømmer. Fremstillingsprosessen av laminert finertømmer skiller seg fra produksjonen av avrundede tømmerstokker og profilert tømmer i antall og kompleksitet i operasjonene. Produksjonen av laminert finertømmer begynner med tømmerhøsting ArchiLine-selskapet bruker furu fra Vitebsk-regionen, en økologisk ren region i Hviterussland som ikke er berørt av ulykken ved atomkraftverket.

Tømmer- og tømmerhus fra ArchiLine Wooden Houses har bestått den europeiske tekniske godkjenningen ETA 14.
ArchiLine Houses produserer limt tømmer og har europeisk sertifikat for produksjon av trehus ETA 14/0367

Produksjonen av laminert finertømmer er en lang og interessant prosess. For produksjon av laminert finertømmer bruker "Archiline" bare høykvalitets furu av 1 og 2 klasse. De høstede tømmerstokkene kuttes i kantede plater, som deretter tørkes i tørkekamre. Den teknologiske prosessen med tørking skjer i 5 trinn med forskjellige temperaturforhold, avhengig av tykkelsen på brettet, noe som gjør det mulig å opprettholde den høye kvaliteten på råvarene. Tavler tørkes til et fuktighetsinnhold på 10-12%, slik at limt tømmer faktisk ikke krymper. Det tørkede materialet passerer kvalitetskontroll, blir høvlet og blir til "lameller", som er grunnlaget for laminert finertømmer. Under pressen limes "lamellene" i en limt bjelke av en gitt seksjon. Videre må det limte arbeidsstykket settes sammen av "lameller" av samme tresort, siden hvert tre har sin egen tetthet og de ikke kombinerer godt med hverandre.
Det pre-sagede og tørkede brettet gjennomgår en deteksjonsprosess der lameller av null og første klasse velges på forsiden av tømmeret. Takket være dette kan vi tilby deg et solid tømmer, hvis synlige overflater ikke har tennskjøt langs lengden på synlige deler av veggene opp til 6 meter lange. Takket være dette har veggen laget av laminert finertømmer ingen farge i lengde, og veggen ser mye mer estetisk ut. Takket være bruken av lameller med store tverrsnitt produserer vi også tømmer som ikke er skjøtet i lengde eller høyde.
Før du bruker platene til innvendige "lameller", skjæres defekte områder ut av dem: "tobakk", store knuter, sprekker og ujevne kanter.
Interne lameller med en gitt tykkelse skjøtes langs lengden gjennom en tungeforbindelse - liming. Innvendige skjøte lameller er klare for videre liming i en stang etter gjennomboring på en tysk fresemaskin REX HOMS 310K.
En viktig forutsetning for styrken av den limte trekonstruksjonen er bruken av et limsystem av høy kvalitet. Limet skal ikke bare være holdbart, men også trygt for menneskers helse, det vil si ikke avgi skadelige stoffer. Limkvaliteten avhenger også av hastigheten limet påføres på "lamellene".
De ledende produsentene av laminert finertømmer har en automatisert prosess for å påføre lim på "lamellene", noe som utelukker feil forbundet med den menneskelige faktoren. På ArchiLine setter limet seg mens tømmeret er i en spesiell presse.
Etter liming av lamellene beveger den firkantede limbjelken seg til neste produksjonstrinn - profilering: på en spesiell langsgående fresemaskin REX HOMS 310K får det limte emnet en viss form. Ved profilering bruker vi en tysk kompleks profil, som sikrer et tett anslag av overflater, reduserer hull mellom delene og reduserer dermed varmetapet.
Tømmeret gjennomgår sluttbehandling på maskinene til verdens beste produsenter av trebearbeidingsutstyr. På trinnet med den endelige forberedelsen blir den trelimede profilbjelken kuttet i deler i samsvar med trehusets prosjekt. Deretter kuttes "kronekoppene" i detalj, ved hjelp av spesialutstyr. Bruken av en forskjøvet vinkel ved skjæring av "kopper" gjør det mulig å utelukke muligheten for å blåse gjennom hjørneforbindelsene til bygningsstrukturen.
Etter sortering og merking av bygningselementer utføres en kontrollmontering av et trehus fra laminert finertømmer i produksjon. Etter kontrollen demonteres husets vegger, elementene av limt laminert tømmer pakkes, lastes og sendes til byggeplassen til huset.
Et hus laget av laminert finertømmer sendes til byggeplassen som et ferdigmonteringssett. Alt som gjenstår er å montere det som en konstruktør. Den ubetydelige mengden krymping tillater rett etter byggingen av huset å installere dører og vinduer og starte interiørdekorasjoner, legge teknisk kommunikasjon og flytte inn, uten å vente på at huset skal "bosette seg".
Pine er et miljøvennlig og perfekt byggemateriale for bygging av hus av laminert finertømmer. Bruk av nordlige tresorter til produksjon av laminert finertømmer er en garanti for høy kvalitet, styrke og pålitelighet av tømmeret.
Ved å ha alle fordelene med vanlig tre, er limt laminert tømmer blottet for nesten alle ulempene. Dette skyldes den spesielle produksjonsteknologien. I dag, i trehuskonstruksjon, har dette materialet ingen like når det gjelder styrke, holdbarhet, produserbarhet og pålitelighet. Styrken til laminert finertømmer er flere ganger høyere enn selve treets styrke, siden det ikke oppstår interne belastninger i treet under temperatur- og fuktighetsendringer. I tillegg har det limte produktet maksimal geometrisk stabilitet, noe som gjør det mulig å produsere deler med en kompleks profil. Dessuten er fordelen med laminert finertømmer fraværet av begrensninger på lengden, noe som åpner for plass for implementering av romplanleggingsløsninger.
Det er kjent at den nordlige skogen er best egnet for bygging. Trær som vokser under lange vintre og korte somre, har et nærmere arrangement av årringer, treet deres er tettere og mer holdbart, mindre utsatt for forfall.
Finland regnes som fødestedet til laminert finertømmer. De begynte å produsere limt laminert tømmer for rundt tretti år siden. Fordelene med laminert finertømmer ligger i teknologien for produksjonen. Sammenlignet med andre materialer har limt laminert tømmer en høyere mekanisk styrke, motstand mot rotting og svie. Eksperter anbefaler å bruke limt laminert tømmer til å bygge et hus i ugunstige klimatiske forhold, så vel som til hus med flere etasjer på grunn av minimal krymping og motstand mot stress.

Et eksempel på et trehus laget av laminert finertømmer. Hvitt trehus laget av laminert finertømmer "White House" 207 m²

Hvitt trehus laget av laminert finertømmer  White House  207 m²
We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar profilerte limte bjelker , puede:
© 2024 ArchiLine Wooden Houses
114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                              

El sitio funciona con Nestorclub.com