x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Byggekalkulator. Vegger

Commercial Offer
Hus er bygget av en rekke materialer, og alle disse materialene har sine egne driftsegenskaper, driftsparametere som må tas i betraktning under bygging og reparasjonsarbeid. Dette er den eneste måten å unngå unødvendige økonomiske kostnader og holde seg innenfor estimatet, det planlagte budsjettet.
Firmaet ASK "Archiline" tilbyr alle - en profesjonell byggherre eller en vanlig byggherre som ikke har noen konstruksjonserfaring - å bruke en høykvalitets og nøyaktig byggekalkulator som er i stand til å gjøre alle nødvendige beregninger av veggmaterialer.
Siden inneholder konstruksjonskalkulatorer som lar deg beregne:
- profilert tømmer;
- avrundet tømmerstokk;
- blokker;
- skumblokker;
- gassilikatblokker;
- luftbetongblokker;
- keramiske blokker;
- motstående og vanlige murstein.
Hvis veggmaterialet er laget av tre, blir selv parametere som dens art med tetthetskoeffisient tatt i betraktning (furu - 480 kg / m3, gran - 420 kg / m3, gran - 350 kg / m3, sedertre - 405 kg / kubikkmeter, lerk - 635 kg / kubikkmeter, eik - 655 kg / kubikkmeter).
Verdiene til tømmerets bredde, høyden er også angitt, den totale lengden på alle vegger, høyden på veggene i hjørnene blir tatt i betraktning. Hvis ønskelig, kan du angi kostnaden per kubikkmeter profilerte bursa / avrundede stokker. Om nødvendig kan beregningen av veggmaterialet utføres med eller uten gavler (sjekk eller fjern merket for den tilsvarende delen av kalkulatoren).
Den elektroniske konstruksjonskalkulatoren for en avrundet tømmerstokk tar hensyn til: stokkens diameter, arbeidshøyde, bredde / lengde på leggingen, høyden på veggene i hjørnene, frigjøringen av stokken, tettheten av treet og kostnaden for en kubikkmeter. Om nødvendig kan veggmaterialet beregnes, inkludert gavler og skillevegger, noe som forenkler forarbeidene i stor grad før byggingen av et trehus. Det er også viktig å merke seg at denne konstruksjonskalkulatoren er i stand til å gi brukeren en tegning av husets vegger, et slags visuelt hjelpemiddel.
Når det gjelder murstein, blokker og lignende byggematerialer, tar kalkulatorer i dette tilfellet hensyn til en rekke parametere, som til slutt gir den mest nøyaktige beregningen: størrelse og type blokk / murstein, total lengde på alle vegger, høyden på veggene i hjørnene, tykkelsen på veggene, tykkelsen på mørtel i murverket (målt i mm), tilstedeværelsen av et murverk (etter hvor mange rader) (for en murstein betyr også prosentandelen av tomheten, og for luftbetong og gasssilikatblokker - tetthet). I dette tilfellet kan beregningen av veggene gjøres under hensyntagen til vinduer, dører og gavler.
We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar byggekalkulator. vegger , puede:

Más de la sección Konstruksjonskalkulatorer

  Nedenfor kan du se bilder av produksjonen av tre stiftelser på 10 dager, implementert av ArchiLine i Bereza, Hviterussland Bath fundament Grunnlag for en gårdsbygning Byggekalkulator for beregning av fundamentet Fundamentet er grunnlaget for ethvert ...
   Det finnes en rekke takdesigner, og det er opprettet en bestemt type kalkulator for hver. Selskapet ASK "Archiline" tilbyr å bruke den nødvendige applikasjonen ikke bare for utviklere av nye hus, men også for eiere av gamle bygninger som trenger ...
    Disse fire trehusene som ble bygget av Archiline i Hviterussland, er utstyrt med EcoHouse-trevinduer. Dette er en god løsning for de som er vant til å bruke penger klokt. Du vil være fornøyd med prisen, utseendet og ytelsen til trevinduer. ...
    © 2024 ArchiLine Wooden Houses
    114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                                  

    El sitio funciona con Nestorclub.com