x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Byggekalkulator. Vindu

Disse fire trehusene som ble bygget av Archiline i Hviterussland, er utstyrt med EcoHouse-trevinduer. Dette er en god løsning for de som er vant til å bruke penger klokt. Du vil være fornøyd med prisen, utseendet og ytelsen til trevinduer. Teknologier har gjort trevinduer mer praktiske enn plast. Bestill huset ditt, så vil Archiline utstyre det med utmerket glass av eik, furu eller lerk! Klikk på bildet, se hvordan vinduene i husene ser ut inne og ute!

Et hus laget av tømmer med terrasse og oppvarming med komfyr, varmepumpe, gulvvarme og sokkel, "Fyr" 144 m² i Braslav

Svart trehus - tømmerhytte, oppvarming, varmepumpe, prosjekt "Black Forest" 164 m²

Hvitt trehus laget av laminert finertømmer "White House" 207 m²

Naturlig trehus av laminert finertømmer "Mirage" 99 m²

Seksjon er under konstruksjon

Du kan beregne trevinduer med en online kalkulator på nettstedet vårt. Her er det mulig å beregne vinduer av forskjellige design: enkel-dobbel ramme, etc.
En moderne kjøper av trevinduer er en person med god smak, utdannelse, en aktiv deltaker i samfunnet med alvorlig mangel på fritid. Å bytte ut vinduer er en prosess som bør gis litt ekstra oppmerksomhet. Men med litt oppmerksomhet på detaljer, kan du få et produkt med gode egenskaper for den samme investeringen.
Informasjon styrer verden!
Våre trevinduekalkulatorer hjelper deg med å finne ut kostnadene ved vinduer. Kalkulatoren er enkel og intuitiv. For å beregne windows online trenger du bare å velge konfigurasjonen du er interessert i og angi størrelsene. Kalkulatoren hjelper deg med å konfigurere strukturen for forskjellige oppgaver ved å bruke isolasjonsglassenheter av forskjellig tykkelse.
Driftsprinsippet til vinduskalkulatoren er utviklet ved å analysere hovedspørsmålene som stilles av potensielle kunder. Etter å ha angitt bredden og høyden på vinduet i den innledende fasen med den nødvendige konfigurasjonen, er brukeren i stand til å beregne kostnadene for trevinduer per 1 m2, som tar hensyn til kostnadene for et trevindu, leveringstjenester, demontering av gamle og installasjon av nye vinduer. Vær oppmerksom på at beregningen på egenhånd ikke gjenspeiler kampanjer, sesongrabatter og spesialtilbud.
We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar byggekalkulator. vindu , puede:

Más de la sección Konstruksjonskalkulatorer

  Nedenfor kan du se bilder av produksjonen av tre stiftelser på 10 dager, implementert av ArchiLine i Bereza, Hviterussland Bath fundament Grunnlag for en gårdsbygning Byggekalkulator for beregning av fundamentet Fundamentet er grunnlaget for ethvert ...
   Det finnes en rekke takdesigner, og det er opprettet en bestemt type kalkulator for hver. Selskapet ASK "Archiline" tilbyr å bruke den nødvendige applikasjonen ikke bare for utviklere av nye hus, men også for eiere av gamle bygninger som trenger ...
    Commercial Offer Hus er bygget av en rekke materialer, og alle disse materialene har sine egne driftsegenskaper, driftsparametere som må tas i betraktning under bygging og reparasjonsarbeid. Dette er den eneste måten å unngå unødvendige økonomiske ...
    © 2024 ArchiLine Wooden Houses
    114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                                  

    El sitio funciona con Nestorclub.com