x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Gratis konstruksjonsfranchise "ArchiLine Wooden Houses"

Gratis konstruksjonsfranchise "ArchiLine Wooden Houses" Firmaet "Archiline" har det europeiske sertifikatet for produksjon av trehus ETA 14/0367 og inviterer produsenter og selgere som er interessert i å eksportere til Europa for samarbeid.

Selskapet "ArchiLine Houses" tilbyr en unik mulighet til å dra nytte av det etablerte driftssystemet for varemerket "ArchiLine Houses".

Et franchise for bygging av trehus er en utvidelse av prospekter, søk og innflytelse på byggemarkedet, ved hjelp av et gjennomtenkt, langsiktig arbeidssystem innenfor rammen av det velkjente merkevaren "ArchiLineHouses".

Denne tjenesten kan brukes av alle selskaper som har til og med minimal erfaring i byggesektoren.

Gratis franchise "ArchiLine Houses" inkluderer et forhandler med tillatelse til å bruke varemerket, måter å markedsføre og annonsere produktet som er lagt ut på nettstedet. "ArchiLine Houses" gir ved å legge ut informasjon på nettstedet om utviklede prosjekter, teknologien for produktsalg, installasjon av ferdige produkter. EF-sertifisert. Handlingsområdet er kjøperen av franchisen.

Å kjøpe denne tjenesten er den raskeste, korrekte og enkleste måten å utvikle virksomheten din på, for å få et markedsført, høykvalitets, miljøvennlig, ferdig og annonsert produkt med en unik teknologi.

Hva er "ArchiLine Houses" -produkt?

Produktet "ArchiLine Houses" er et ferdig byggesett av tre. Materialalternativer: profilerte limte bjelker, profilerte bjelker (naturlig fuktighet / teknisk tørking), avrundede tømmerstokker (naturlig fuktighet / teknisk tørking) til tilstrekkelige, rimelige priser.

Rask tilgang til ethvert marked i verden vil gi et EU-sertifikat som bekrefter overholdelse av alle tekniske europeiske og verdensstandarder.

Hva er "ArchiLine Houses" -teknologi?

Den utviklede teknologien er en helt ny tilnærming, ved hjelp av hvilke arkitektoniske treformer av tre kan produseres raskt, pålitelig og med høy kvalitet. Fordelene med teknologien til "ArchiLine Houses" trehus er åpenbare og ubestridelige:
 • bruker bare tre av høy kvalitet fra en miljøvennlig nordregion
 • tilstedeværelsen av vår egen produksjon, utstyrt i henhold til alle krav og utstyrt med moderne finske og tyske maskiner
 • kontroll og evaluering på hvert trinn: fra design til kontrollmontering av produkter
 • enkel transport (alle produktene pakkes, lastes inn i transport og følges til losseplassen)
 • enkelhet og monteringshastighet til et ferdig sett
"ArchiLine Houses" -teknologien er utbredt over hele verden, oppfyller alle teknologiske, inkludert varmeisolerende og lydisolerende egenskaper. Hele installasjonsprosessen er ekstremt enkel - alle konstruksjoner er produsert ved hjelp av industrielle metoder, og på byggeplassen foregår kun montering av den ferdige merkede designeren, ifølge arbeidsdokumentasjonen.

Fordeler med byggearbeidet "ArchiLine Houses".
 • Investeringsvolum: fra 1000 $ (når du plasserer kontaktinformasjonen din på et av nettstedene våre)
 • Rask avkastning på investeringen, tilbakebetaling
 • Minimumskrav: tilgjengeligheten av investeringer, tilgjengeligheten av kontorlokaler, minimumskunnskap i byggebransjen, vilje til å opprette og overholde selskapets standarder
 • Kjøperen av franchisen sparer seg for unødvendige kontantkostnader
 • Evne til å foreslå og implementere ideene dine
 • Spar penger på reklame med et av våre populære og indekserte nettsteder
 • Arbeidsgeografi: etter avtale
Vår mange års erfaring, svært effektiv reklame, et rent omdømme, et godt markedsført nettsted, høyt kvalifisert personell, informasjonsstøtte på nettstedet - alt dette vil tillate at franchisetakeren blir en del av et moderne, lønnsomt og gjenkjennelig produkt av høy kvalitet på kortest mulig tid.

Arbeidsskjemaet er ekstremt enkelt og gjennomsiktig: inngåelse av en forhandleravtale → studie av virksomheten på nettstedet → informasjonsstøtte på nettstedet → inngang til byggemarkedet i din region → stor prosjektbase på nettstedet → netto fortjeneste
We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar gratis konstruksjonsfranchise "archiline wooden houses" , puede:

Más de la sección Eksport

  Archiline Wooden Houses leverer sett med trehus til landene i EU, Asia, Afrika, Australia. Interessen for trehus fra Hviterussland er forståelig - i sammenligning med europeiske kolleger er kvaliteten på Archiline trehus høy, mens kostnadene er mye ...
   Firmaet "Archiline" har det europeiske sertifikatet for produksjon av trehus ETA 14/0367 og inviterer produsenter og selgere som er interessert i å eksportere til Europa for samarbeid. I følge resultatene av tilsynet i april 2019 bekreftet ArchiLine ...
   © 2024 ArchiLine Wooden Houses
   114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                                 

   El sitio funciona con Nestorclub.com