x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Eksport av trehus fra Hviterussland

Eksport av trehus fra Hviterussland Archiline Wooden Houses leverer sett med trehus til landene i EU, Asia, Afrika, Australia. Interessen for trehus fra Hviterussland er forståelig - i sammenligning med europeiske kolleger er kvaliteten på Archiline trehus høy, mens kostnadene er mye lavere. Archiline oppnådde særlig suksess med å eksportere hus til Tyskland
Eksporten av trehus fra Hviterussland er en kompleks og ansvarlig prosess som krever kunnskap om mange nyanser. Vi leverer boliger direkte til kunder og gjennom forhandlere. Et trehus kan heller ikke eksporteres til landene i EU uten et passende kvalitetsdokument. Derfor mottok ASK Archiline det europeiske produksjonssertifikatet ETA 14/0367 for bestandigheten av produktkvaliteten tilbake i 2014.
Firmaet "Archiline" har det europeiske sertifikatet for produksjon av trehus ETA 14/0367 og inviterer produsenter og selgere som er interessert i å eksportere til Europa for samarbeid.

Archilines eksportsted er www.ownwoodenhouse.com

Bygging av en produksjonshall laget av laminert finertømmer i Tyskland:
I Tyskland har Archiline trehus og tyske partnere startet en storslått konstruksjon - 395 kvm. produksjonsområde fra limt laminert tømmer!
Som et resultat av det felles arbeidet med tyske og hviterussiske spesialister, skal det bygges et verksted for produksjon av miljøvennlig mat av høyeste klasse for kjæledyr.
Dette blir et verksted og et kontorbygg på 30,4x13 meter, laget av laminerte limte bjelker med en seksjon på 200x185 mm. 13-meters spenner over bygningen er dekket med trestoler
Prosjektet ble utviklet i fellesskap av tyske designere og Archiline design-avdelingen. Som et resultat ble det spart materiale på grunn av rasjonaliseringsbeslutningene fra de erfarne spesialistene i selskapet, påliteligheten til designet og miljøvennligheten til prosjektet, noe som er nødvendig for bildet av selskapet som produserer miljømat for kjæledyr. Eksport av trehus fra Hviterussland Eksport av trehus fra Hviterussland Eksport av trehus fra Hviterussland Eksport av trehus fra Hviterussland Eksport av trehus fra Hviterussland Eksport av trehus fra Hviterussland Eksport av trehus fra Hviterussland Eksport av trehus fra Hviterussland Eksport av trehus fra Hviterussland Eksport av trehus fra Hviterussland

Hvorfor er det verdt å bestille et trehus fra Archiline Wooden Houses?

 • Vi tilbyr kvalitetsprodukter, respekterer våre kunder, verdsetter navnet vårt.
 • Vi tar deg med på en omvisning av de allerede bygde og under konstruksjonsobjektene, du vil kunne kommunisere ikke bare med ingeniører, designere, installatører, men også med kunder.
 • Du kan personlig verifisere kvaliteten på materialer og arbeid, få profesjonell råd fra våre spesialister, velge det beste alternativet for et husprosjekt og dets egenskaper: layout, høydemerker, veggtykkelse, materialtype (tømmer, tømmerstokker, limte bjelker, etc.).
 • Du vil motta pålitelig informasjon fra profesjonelle designere, ingeniører, byggherrer, som et resultat av at du kan velge det beste prosjektet, egnet materiale til vegger, tak, gulv osv. ditt fremtidige hjem
 • Våre designere vil utføre konstruksjonen av huset i detalj, ta hensyn til dine ønsker i forbindelse med kravene til påliteligheten og styrken til strukturen.
 • Vi har erfaring med eksportleveranser, vi kjenner detaljene i dokumentutarbeidelse og fortolling. Vi har omfattende forretningskontakter med veibærere, som gjør at vi kan levere ditt hjem nøyaktig til rett tid til en rimelig pris.
 • Du trenger ikke ta risiko og foreta en forskuddsbetaling på 90-100% av bestillingsverdien før du lager et sett hjemme. Betaling skjer i etapper.

Installasjonstilsyn av et trehus:

Vi kan hjelpe til med å samle et hus i kundens land på et ferdig fundament, og sørge for dette våre ansatte i mengden 1-2 personer som vil gå til nettstedet og lede prosessen. For å hjelpe våre arbeidere med å montere et trehus, trengs det lokale arbeidstakere i mengden 2-4 personer. I de fleste tilfeller tar det omtrent 3-4 uker å montere et tømmerhus og et bjelkesystem på et ferdig fundament.

Hvordan bestille et trehus for eksport?

Det første trinnet er å velge veggmaterialet:

Typer veggmaterialer:
 • Limt laminert tømmer,
 • Profilert tømmer,
 • Tørt profilert tømmer,
 • Avrundet tømmerstokk,
 • Avrundet tørr ved
Det første stedet for eksport er limt laminert tømmer:

Hus av laminert finertømmer "Donau" av Archiline, bygget i Tyskland: Eksport av trehus fra Hviterussland Eksport av trehus fra Hviterussland Eksport av trehus fra Hviterussland

Andre trinn - Velg et komplett sett med huset:

Vanligvis inkluderer et sett av et trehus for eksport:
 • Trevegger;
 • Styrke noder;
 • Mezhventsovy tetningsmasse;
 • Gulvbjelker;
 • Taktekking takbjelker;
 • Dreiebenk.
Alle treelementer gjennomgår transportbehandling med høy antiseptisk middel.
I tillegg kan huset inneholde trevinduer, installasjonstilsyn, trapper og andre elementer.
Leveringskostnad beregnes individuelt.
Jeg vil ha et nøkkelferdig trehus
Ofte ber kunder fra utlandet om å fullføre huset med alle nøkkelferdige byggematerialer (fundament, tak, gulvbelegg, elektriske ledninger, vannrør osv.). Vær oppmerksom på at det er økonomisk og praktisk upraktisk å gjøre dette av følgende årsaker:
I alle land har hver kunde sine egne tradisjoner og ønsker. Ved å bare bestille en tredel fra oss og forbeholde oss retten til å velge andre materialer i byggemarkedene i din bostedsregion, kan du ta hensyn til alle nyanser og kjøpe alle ekstra materialer som oppfyller dine forventninger når det gjelder pris, kvalitet, farge og design.
Hvis analysen viser at tilbudene våre ikke skiller seg fra forventningene dine når det gjelder design, pris og kvalitet, så vil vi forsyne deg med et komplett sett med hus.

Trinn tre - Velg ditt favorittprosjekt:

Velg et husprosjekt på nettstedet vårt, eller send ditt eget prosjekt (plantegninger med dimensjoner, høyder, utseende) til posten vår for feilberegning - eller Eller bare kontakt oss! Du finner kontaktene våre her

De fem mest populære prosjektene for eksport fra kunder:

Hvitt trehus laget av laminert finertømmer "White House" 207 m²

Naturlig trehus av laminert finertømmer "Mirage" 99 m²

Trehus "med et nytt lys" "System" 214 m²

Svart trehus - tømmerhytte, oppvarming, varmepumpe, prosjekt "Black Forest" 164 m²

To-etasjes tømmerhus med terrasser, prosjekt "Nibelung" 221 m²

Trinn fire - Våre spesialister vil gjøre de nødvendige beregningene, med tanke på levering av huset til adressen du har angitt, leveringstid, betalingstrinn blir diskutert med kunden, en avtale inngås

Hvorfor kan du ikke nevne den "omtrentlige" prisen for huset?
Som fagpersoner innen vårt felt kaster vi ikke ord i avløpet og anser det som feil å indikere kostnaden for en ordre uten å avklare dens bestanddeler:
 • o konfigurasjon,
 • o materialet til veggene og dens tykkelse,
 • o Husets prosjekt (hus i samme område, bygget av samme materiale og til og med eksternt, veldig like, kan variere i pris
 • på grunn av det forskjellige antall interne skillevegger)
 • om leveringsstedet hjemme
Basert på dine ønsker vil vi utarbeide de aktuelle beregningene og komme med et kommersielt tilbud.

Trinn fem - Levering:

Levering av hjemmet skjer som regel med lastebil direkte til kundens nettsted.
For disse formål brukes kjøretøyer med en bæreevne på opptil 20 tonn eller containere.
Et lite hus eller badehus passer vanligvis i en bil. Hvis volumet i huset ditt ikke tillater det å overføres av en transportenhet, blir forsendelsen laget i deler: først blir bunnen av huset sendt (slik at du umiddelbart kan begynne å montere tømmerhuset), deretter den øvre delen.
Våre spesialister vil gjøre de nødvendige beregningene og bestemme antall transportenheter på egenhånd!
I landene Amerika, Asia, Afrika, Australia, Oseania er det mulig å sende produkter med vann til sjø 20 og 40 fots containere.
Etter å ha gjort dette ikke vanskelig, med vår hjelp, vei! Du er den lykkelige eieren av et miljøvennlig trehus som vil ha en gunstig effekt på helsen din og helsen til familiemedlemmene dine. Et hjem hvor du vil tilbringe mange lykkelige dager. Et hjem som vil puste med deg.

Laste ut tørre tømmerbeholdere i De forente arabiske emirater: Eksport av trehus fra Hviterussland Eksport av trehus fra Hviterussland Eksport av trehus fra Hviterussland
We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar eksport av trehus fra hviterussland , puede:

Más de la sección Eksport

  Firmaet "Archiline" har det europeiske sertifikatet for produksjon av trehus ETA 14/0367 og inviterer produsenter og selgere som er interessert i å eksportere til Europa for samarbeid. I følge resultatene av tilsynet i april 2019 bekreftet ArchiLine ...
   Firmaet "Archiline" har det europeiske sertifikatet for produksjon av trehus ETA 14/0367 og inviterer produsenter og selgere som er interessert i å eksportere til Europa for samarbeid. Selskapet "ArchiLine Houses" tilbyr en unik mulighet til å dra ...
   © 2024 ArchiLine Wooden Houses
   114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                                 

   El sitio funciona con Nestorclub.com