x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Casă din lemn cu o terasă vitrată "Casa programatorului" 250 m² Minsk

Casă din lemn cu o terasă vitrată "Casa programatorului" 250 m² Minsk Casa cu terasă „Casa specialistului IT" include: 3 dormitoare cu facilități sanitare separate, o terasă spațioasă cu vitrare și o bucătărie-living. O astfel de casă este potrivită pentru cei cărora le place să primească oaspeți sau să organizeze întâlniri de afaceri acasă.
.....................................................................................................................................................................................................

INFORMATII DE BAZA:

Etaje: 2 dormitoare 3
Suprafața locuibilă 61,52 m2 Suprafața tuturor etajelor: 134,99 m2
Suprafață terasă și balcon: 70,12 m2 Suprafață acoperiș: - m2
Suprafață construită: 182 m2 Preț: la cerere
Material perete: Grinzi lipite profilate (200x185 mm) *
Material pentru acoperiș: Plăci ceramice *

PLANUL CASEI:
...
La parter există: un vestibul, un hol de intrare, o unitate sanitară, o bucătărie-cameră de zi, o cameră tehnică, două dormitoare cu facilități sanitare individuale combinate, o verandă mare și o terasă:
.

.
La etajul al doilea: dormitorul maestrului cu propria unitate sanitară combinată:
.

.

SCURTĂ DESCRIERE A PROIECTULUI:
...
„Casa specialistului în IT" este o casă din lemn realizată din grinzi lipite, construită din ordinul lui Mihail, un participant de succes în industria IT, care a știut imediat ce așteaptă de la casa sa. Ca urmare a primei întâlniri, au fost stabilite următoarele sarcini:

În primul rând, casa trebuie să fie frumoasă. Ar trebui să existe un truc, casa ar trebui să fie diferită, să fie mai bună decât celelalte, ar trebui să doriți să trăiți în ea, „toată bogăția ar trebui să se îmbine în ea" - ceea ce corespundea pe deplin principiilor de viață ale clientului.
Al doilea este sănătatea, așa că s-a decis proiectarea casei din lemn. Atât casa din lemn, cât și decorul ecologic au fost realizate sub deviza „Trăiește, dormi, mai sănătos"
Locul al treilea a fost ocupat de sarcină: „Astfel încât casa să fie la doi pași de birou". Una dintre principalele dorințe ale specialiștilor noștri în IT este apropierea biroului de casă, sunt puțini oameni care doresc să petreacă 1-2 ore zilnic pe un drum către computerul lor de birou. Această problemă a fost rezolvată prin cumpărarea unui teren cu o casă veche, demolarea și construirea unei case noi în acest loc de clădire.

Lucrarea a dus la o frumoasă casă vopsită în verde. Acesta combină confortul și confortul, de la aspect până la fiecare detaliu al interiorului. Proiectul a fost implementat de compania noastră la cheie.
...
ASPECT:
...
Casa combină arhitectura asimetrică interesantă cu elementele și decorul unui stil arhitectural modern: ferestre mari, luminând vizual fațada și culori contrastante.
Toți pereții exteriori sunt acoperiți cu vopsea verde de producție germană, ferestre din lemn - într-o nuanță mai saturată de aceeași culoare, ceea ce face ca paleta colorată a fațadei să fie și mai nobilă și mai interesantă. Acoperișul are un ton gri deschis și este în perfectă armonie cu fațadele:


.
Дом Айтишника .
Terasele mari și balconul oferă casei un confort deosebit. Acoperire placă terasă, tratată cu ulei special:

.

.
BIG 3D HOME TOUR:
.
Дом Айтишника
.
EXCURSIE FOTO ACASĂ:
...
Complot. O vedere minunată de la fereastră este un moment foarte important pentru Mihail. Era gata să reducă numărul de camere, astfel încât ferestrele să ofere o perspectivă excelentă și o vedere a pieței de lângă casă.
Se crede că interiorul este o categorie care poate fi complet schimbată și refăcută, dar eliminarea vederii din fereastra dvs. este cu greu atât în ​​puterea arhitectului, cât și a clientului.
Nu știm dacă informaticienii au o înclinație profundă pentru această manie sau dacă este o pasiune umană obișnuită pentru frumusețe, dar IT-schnicks de succes din SUA preferă să își construiască casele cu vedere la natură:

.

.
.
Interiorul casei este modern, luxos și în același timp luminos, plin de aer și lumină. Pereții de cherestea sunt acoperiți cu un compus protector care dezvăluie frumoasa textură naturală a lemnului:

.

.
Tavanele sunt căptușite cu scânduri de pin și vopsite cu vopsea crem deschisă. Arhitectura interioară este accentuată de portalurile decorative:

.
O bucătărie mare este un loc unde puteți organiza mese adecvate. Oamenii IT sunt oameni foarte entuziaști și nu le place să-și piardă timpul prețios la incursiunile în oraș „pentru a mânca ceva".
Cei mai mulți dintre ei preferă să se gândească cât mai puțin posibil la mâncare în timp ce sunt „absenți din realitatea fizică". Pe de altă parte, cu cât petreceți mai puțin timp căutând alimente, cu atât proiectul se mișcă mai repede.
Modernul nostru „House of Specialists IT" are toate condițiile pentru o astfel de distracție. Are o bucătărie cu cuptor, cuptor cu microunde, aragaz, frigider și mașină de spălat vase, unde cei care doresc să gătească ceva cu propriile mâini - o opțiune ideală pentru geekul dornic, care acum nu are niciun motiv să iasă deloc afară:

.

.

.
Discutarea informală a momentelor de lucru, atunci când lucrați de la distanță - pentru aceasta este important să existe camere și spații speciale în casă. Living mare cu șemineu, două bucătării, terase și zone deschise în fața casei. Toate acestea contribuie la organizarea de mitinguri online și offline, pentru a discuta în mod privat sau colectiv proiectul și a o face nu într-o sală de adunare înfundată, ci într-o cameră de zi frumoasă într-un copac cu șemineu:

.

.
O întrebare importantă: jocuri și divertisment la domiciliu. Uneori trebuie să fii distras de la serviciu, cine poate să se certe cu asta? Lucrul în domeniul IT este deosebit de greu, deci este bine să aveți o pauză mică, dar interesantă în acest domeniu. În astfel de momente, vrei să te ridici, să-ți întinzi picioarele, să te îndepărtezi puțin de computer. Și care sunt alternativele la o pauză de fum, o pauză de cafea sau contemplarea peisajelor din afara ferestrei?
Jocurile simple, cum ar fi biliardul mare, nu numai că vă oferă posibilitatea de a lua o pauză în timp ce proiectul este compilat, dar vă permit, de asemenea, să vă aruncați în mod constructiv competitivitatea și negativul acumulat în timpul zilei, care este blocat în procesul de interacțiune cu biroul apropiat.
În mod separat, observăm că lui Mihail nu-i place sala de sport pentru antrenament fizic, ci biliardul în camera de șemineu cu posibilitatea de a juca în orice moment:

.
Clientul a vrut să vadă camere mari voluminoase și spații private în casa sa - două dorințe parțial excludente, dar nimic nu este imposibil pentru arhitecții moderni.
Pe de o parte, pentru Mikhail, acest lucru este cauzat de dorința de a fi capabil să se retragă și să mediteze în mod privat o idee dificilă sau să se relaxeze cu o problemă într-o poziție înclinată, mai degrabă decât să stea la locul de muncă în fața unui monitor care nu este necesar (momentan).
Pe de altă parte, îi place „să nu simtă presiunea tavanului peste cap". Aceasta din urmă este problema birourilor tipice, situate de obicei în centrul orașelor. Mihail a vrut să se simtă liber, nu-i place dezordinea din interior și mai ales dacă cineva este forțat să-și încalce spațiul personal, respirând în partea din spate a capului.
Cameră mare la parter, cu baie privată:

.

.

.
A doua cameră mare la parter, cu o baie separată:

.

.

.
Casa are o automatizare clară a proceselor de încălzire și iluminare. Informaticienii adoră să-și transforme casa într-un „centru de control al zborului" în miniatură. Oamenilor IT le place să controleze totul în viața lor, iar multe monitoare mari și moderne și un sistem modern de control amplasat în toată casa ar trebui să ajute în acest sens:

.

.

.
Baia de la primul etaj, superba:
Дом Айтишника .
Дом Айтишника
.

.

.


O scară elegantă cu balustrade sculptate a devenit un element important. Acest design confortabil și sigur aduce o senzație grafică interiorului. Datorită scărilor, casa a luat o viață proprie, transformându-se într-o casă ideală pentru indivizi și o familie numeroasă, făcând proprietarul și oaspeții săi fericiți de viață:

.

.

.
O altă dorință puternică a clientului: un somn sănătos în casă! Sarcina a fost de a face un dormitor mare la etajul al doilea, cu o bună izolare fonică și întunecare, astfel încât să puteți dormi suficient după nopți fără somn:

.

.

.

.

O astfel de casă poate fi construită oriunde în lume, în Europa, în special în Germania, datorită certificatului european de calitate a produsului, pe care îl deține compania noastră.

Vezi mai mult:

We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar casă din lemn cu o terasă vitrată "casa programatorului" 250 m² minsk , puede:

Más de la sección CASE DIN LEMN TOP 45 de proiecte

  Casa de bușteni Sistema este un proiect neobișnuit al unei case din lemn. Ferestre mari, a doua lumină, pictură originală și o formă de acoperiș non-standard - toate acestea disting în mod favorabil „Sistemul" de fundalul altor case din bușteni ...
   Cabană din lemn negru dintr-un bar „Pădurea Neagră" - o cabană compactă, modernă, de culoare neagră dintr-un bar. Această cabană este potrivită atât pentru o vacanță la țară, cât și pentru reședința permanentă a unei familii de 4-6 persoane. ...
    Casă din lemn din lemn de furnir laminat "Casa Albă" include: 5 dormitoare, bucătărie-living 58 m2 și două băi. O astfel de casă este perfectă pentru rezidența permanentă a unei familii numeroase și prietenoase. ...
     O casă din lemn realizată din lemn de furnir laminat cu terasă „Eurodom" este o casă mică pentru reședința permanentă a unei familii mici. Casa are tot ce aveți nevoie: două dormitoare, o baie și o bucătărie spațioasă-living. ...
      O casă din lemn dintr-un bar cu aragaz și terasă „Far" include: două dormitoare de 17 m2, o bucătărie-living de 50 m2 și două băi de 4,8 m2. O astfel de casă este perfectă pentru reședința permanentă a unei familii de 3-4 persoane. ...
       Casă din lemn natural din lemn de furnir laminat "Mirage" - o casă compactă cu 2 dormitoare, un living și o bucătărie separată cu acces la terasă. Este soluția ideală pentru cei care caută o mică casă permanentă. ...
        Casă din lemn scandinav din lemn de furnir laminat „Dimineața Dinei" este o casă mare cu un living spațios, o bucătărie separată, două dormitoare și o baie. Această casă este ideală pentru cei cărora nu le plac spațiile mici închise. ...
         Casa finlandeza clasica din lemn "Koskenkorva" cu linii arhitecturale recunoscute. Trei dormitoare, living, bucatarie, dressing, terasa, la etajul doi - dormitoare, baie, balcon si mansarda. Proiectul a fost adaptat pentru bușteni de către Archiline ...
          Baia din lemn de furnir laminat cu piscină și terasă "Poseidon" include: o baie de aburi cu o suprafață de 5 m2 cu toate camerele însoțitoare și o cameră de relaxare, unde o companie mare și veselă se va simți grozav. ...
          © 2024 ArchiLine Wooden Houses
          114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                                        

          El sitio funciona con Nestorclub.com