x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Casă din lemn din lemn de furnir laminat cu terasă „Eurodom” de 82 m²

Casă din lemn din lemn de furnir laminat cu terasă „Eurodom” de 82 m² O casă din lemn realizată din lemn de furnir laminat cu terasă „Eurodom" este o casă mică pentru reședința permanentă a unei familii mici. Casa are tot ce aveți nevoie: două dormitoare, o baie și o bucătărie spațioasă-living.
..................................................................................................................................................................................................

INFORMATII DE BAZA:

Etaje: 1 dormitoare 2
Suprafața locuibilă 24,72 m2 Suprafața tuturor etajelor: 78,5 m2
Suprafață terasă și balcon: 21,96 m2 Suprafață acoperiș: 185 m2
Suprafață construită: 120 m2 Preț: la cerere
Material perete: Grinzi lipite profilate (200x185 mm)

PLANUL CASEI:

La primul și singurul etaj sunt: ​​un vestibul, un cuptor, o unitate sanitară combinată, 2 dormitoare, o bucătărie, un living cu acces la terasă:

.

.
SCURTĂ DESCRIERE A PROIECTULUI:
...
„Eurodom" este unul dintre cele mai solicitate în ceea ce privește prețul și calitatea proiectului unei case din lemn realizată din cherestea de furnir laminat.
Proiect ideal: frumusețe, dimensiune, preț, calitate. Check-in rapid cu investiții minime de timp și bani. Casă unică, ieftină, ecologică la un preț scăzut. Un metru pătrat al unei case din lemn „Eurodom" este mai ieftin decât prețul unui metru pătrat al unui apartament, cu o calitate de viață complet diferită, și de la începutul încheierii unui contract de producție și construcție până la intrarea în casă, poate dura șase luni.
„Eurodom" este o casă compactă din grinzi lipite la prima vedere, presupune o viață confortabilă în ea pentru o familie de 3-4 persoane, dar particularitatea proiectului este că este variabilă: este ușor să o adaptați la dorințele clientului în ceea ce privește aria și funcționalitatea. Aspectele și dimensiunea universală fac posibilă construirea acestuia nu numai în lemn stratificat lipit, ci și într-o versiune mai bugetară - un lemn dintr-o gamă de uscare tehnică a camerei sau într-un lemn dintr-o serie de umiditate naturală. Tehnologia modernă de asamblare a pereților, pe ansamblurile cu arc "Force", împiedică trecerea pereților cu 100% pe toată perioada de funcționare a casei. În plus, când proiectul este schimbat, casa poate deveni cu două etaje, cu fațade în orice stil. Este confortabil, fiabil și eficient.
...
ASPECT:
...
Scopul proiectului a fost de a arăta cum o casă funcțională modernă, echipată cu comunicații inteligente, se poate amesteca armonios în mediu. Pentru pereții exteriori, protejați de streașină, s-a ales o vopsea gri deschis, care subliniază în plus frumusețea și calitatea cherestelei furnirului laminat. material rezistent la intemperii cu aspect plăcut:
Проект "Евродом" (по проекту предприятия "Шклов Домостроение")
.
Деревянный дом "Евродом"
..

.
Ferestrele din casă sunt din lemn cu geamuri termopan, cu pante și benzi, impregnate la fabrică. Alegerea unui acoperiș cu pantă mică nu este întâmplătoare: subliniază fiabilitatea structurilor lipite și conferă clădirii un aspect modern:

.

.
Деревянный дом "Евродом" (по проекту предприятия "Шклов Домостроение") .
EXCURSIE FOTO ACASĂ:
...
Intrând în casă, ne găsim într-un hol plin de lumină. De aici, prin ușile albe ca zăpada, putem intra în orice cameră a casei:

.

.
Primele uși duc la dormitoare, sunt două în casă:

.
Următoarele două sunt pentru cuptor și unitatea sanitară combinată:

.

.

.

.

.

.
Mergând mai departe și intrând în camera de zi spațioasă:

.

.

.
Din sufragerie puteți merge la bucătărie sau la terasa acoperită. Acoperirea terasei este realizată din scândură de zada tratată cu ulei special. Terasa poate fi de orice dimensiune dorită. Dacă doriți, puteți face modificările necesare proiectului la cererea clientului:

.
Деревянный дом "Евродом" (по проекту предприятия "Шклов Домостроение")
.

.

.
Pentru a vă îndeplini visul unei case din bușteni din cherestea laminată furnir, începeți prin alegerea unui proiect! Poate că te așteaptă pe site-ul nostru sau în birou! Unele dintre cele mai populare proiecte ale companiei noastre sunt proiecte - „Eurodom-1" și „Eurodom-2" (ambele concepute în conformitate cu popularul proiect al companiei „Shklov Domostroenie")
...
Vizualizați un proiect tipic al unei case de bușteni de arțar "Eurodom-1" - 80-90 mp. m
Vizualizați un proiect tipic al unei case din cherestea laminată furnir "Eurodom-2" - 100-120 mp. m.
...
Ideea principală în etapa de proiectare a fost de a dezvolta și de a face casa perfectă din punct de vedere al comunicațiilor, ieftină în preț, confortabilă, convenabilă, individuală.
În proiectul casei din grinzi lipite „Eurodom-1" sunt proiectate următoarele: un hol, o cameră de zi, o bucătărie în care va fi găzduită întreaga familie, o cameră cu cuptor, o baie, un vestibul, o terasă pe care o companie mare se poate așeza confortabil.
...
Proiect preliminar:

.
Fațada principală:
Деревянный дом "Евродом" (по проекту предприятия "Шклов Домостроение")
.
Fațada principală 2:

.
Planul casei:

.

Mai jos, pentru informații generale, vă prezentăm în atenție proiectul dezvoltat al „Eurodom" și documentația necesară pentru aprobarea și construirea sa ulterioară.
...
Proiect de casă din lemn laminat lipit „Eurodom", constă din:

Notă explicativă
Fațade
Diagrama fundației
Plan de etaj cu amenajare mobilier
Plan de acoperiș
Inciziile

Acum vă vom spune mai detaliat pentru ce sunt destinate foile și ce informații conțin:
...
Prima foaie: pentru a informa despre ceea ce a fost dezvoltat pentru dvs. în cadrul proiectului. Este prezentată o listă de documente de reglementare. Indicatorii tehnici și economici oferă o idee despre zona și volumul clădirii casei


.
A doua foaie: o notă explicativă informează despre soluția de amenajare a spațiului casei, despre structurile portante, finisarea exterioară și interioară, toate elementele din lemn:

.
A treia foaie: cum va arăta viitoarea casă cu grinzi lipite din toate părțile. Semnele de nivel sunt plasate pe fațade pentru a înțelege amploarea casei. Dimensiunile tuturor deschiderilor.

.
Mai jos este o diagramă a fundației cu toate dimensiunile. Și planul de amenajare cu amenajarea mobilierului sugerată de arhitect.

.
Următoarea foaie: planul acoperișului cu unghiurile versanților și dimensiunile versanților, semnele coamei și consolelor. Secțiunea care arată nivelul pardoselii finisate, dimensiunile deschiderilor.

.
Primele prototipuri ale casei: Деревянный дом "Евродом" (по проекту предприятия "Шклов Домостроение")
.

.

Nota explicativă a proiectului Eurodom (conform proiectului întreprinderii Shklov Domostroenie) din lemn cu acoperiș ceramic conține următoarele informații necesare pentru coordonarea în arhitectura locală:

1, Casa are două dormitoare, unul dintre ele este o cameră de oaspeți.

2. Hol - o cameră de zi cu o suprafață de aproape șaizeci de metri pătrați, o terasă mare, în interiorul casei există o bucătărie și un coridor imens care străbate toată casa.

3. La primul etaj, din holul comun, puteți intra în fiecare dintre cele două dormitoare, a doua lumină luminează suplimentar holul și din cel mai mare dormitor cu o suprafață de aproape douăzeci de metri cu vedere la curte.

4. În proiectul „Eurodom" (conform proiectului întreprinderii „Shklov Domostroenie"), primul etaj este destinat recreerii, iar locul central este rezervat pentru o cameră de zi cu înălțime dublă. Interiorul ar trebui să creeze o atmosferă de încredere, calm și concentrare.

5. Relaxarea ar trebui să fie combinată cu un confort de primă clasă. Proiectul Eurodom (proiectat de întreprinderea Shklov Domostroenie) îndeplinește aceste cerințe.

6. Conceptul de bază al spațiului interior: un interior discret, energic, dar elegant.

7. Forma alungită a site-ului, dorința de a păstra maximul de vegetație verde și de a oferi o oportunitate de intimitate au predeterminat forma casei. Casa și garajul parcelei împart teritoriul în părți.
We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar casă din lemn din lemn de furnir laminat cu terasă „eurodom” de 82 m² , puede:

Más de la sección CASE DIN LEMN TOP 45 de proiecte

  Casa de bușteni Sistema este un proiect neobișnuit al unei case din lemn. Ferestre mari, a doua lumină, pictură originală și o de acoperiș non-standard - toate acestea disting în mod favorabil „Sistemul" de fundalul altor case din bușteni rotunzi. ...
   Cabană din lemn negru dintr-un bar „Pădurea Neagră" - o cabană compactă, modernă, de culoare neagră dintr-un bar. Această cabană este potrivită atât pentru o vacanță la țară, cât și pentru reședința permanentă a unei familii de 4-6 persoane. ...
    Casă din lemn din lemn de furnir laminat "Casa Albă" include: 5 dormitoare, bucătărie-living 58 m2 și două băi. O astfel de casă este perfectă pentru rezidența permanentă a unei familii numeroase și prietenoase. ...
     Casa cu terasă „Casa specialistului IT" include: 3 dormitoare cu facilități sanitare separate, o terasă spațioasă cu vitrare și o bucătărie-living. O astfel de casă este potrivită pentru cei cărora le place să primească oaspeți sau să organizeze ...
      O casă din lemn dintr-un bar cu aragaz și terasă „Far" include: două dormitoare de 17 m2, o bucătărie-living de 50 m2 și două băi de 4,8 m2. O astfel de casă este perfectă pentru reședința permanentă a unei familii de 3-4 persoane. ...
       Casă din lemn natural din lemn de furnir laminat "Mirage" - o casă compactă cu 2 dormitoare, un living și o bucătărie separată cu acces la terasă. Este soluția ideală pentru cei care caută o mică casă permanentă. ...
        Casă din lemn scandinav din lemn de furnir laminat „Dimineața Dinei" este o casă mare cu un living spațios, o bucătărie separată, două dormitoare și o baie. Această casă este ideală pentru cei cărora nu le plac spațiile mici închise. ...
         Casa finlandeza clasica din lemn "Koskenkorva" cu linii arhitecturale recunoscute. Trei dormitoare, living, bucatarie, dressing, terasa, la etajul doi - dormitoare, baie, balcon si mansarda. Proiectul a fost adaptat pentru bușteni de către Archiline ...
          Baia din lemn de furnir laminat cu piscină și terasă "Poseidon" include: o baie de aburi cu o suprafață de 5 m2 cu toate camerele însoțitoare și o cameră de relaxare, unde o companie mare și veselă se va simți grozav. ...
          © 2024 ArchiLine Wooden Houses
          114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                                        

          El sitio funciona con Nestorclub.com