x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Casă din lemn dintr-un bar cu aragaz și terasă. Proiectul "Far" 144 m2

Casă din lemn dintr-un bar cu aragaz și terasă. Proiectul "Far" 144 m2 O casă din lemn dintr-un bar cu aragaz și terasă „Far" include: două dormitoare de 17 m2, o bucătărie-living de 50 m2 și două băi de 4,8 m2. O astfel de casă este perfectă pentru reședința permanentă a unei familii de 3-4 persoane.
.....................................................................................................................................................................................................

INFORMATII DE BAZA:

Etaje: 2 dormitoare 2
Suprafața locuibilă 28,1 m2 Spațiu pe toate etajele: 136,49 m2
Suprafață terasă și balcon: 27,6 m2 Suprafață acoperiș: - m2
Suprafață construită: 122 m2 Preț: la cerere
Material perete: Grinzi lipite profilate (200x185 mm) *

PLANUL CASEI:
...
La parter există: un vestibul, o cameră pentru cuptor, o unitate sanitară combinată, un dormitor, o bucătărie-living cu acces la terasă.
.

.
La etajul al doilea: un dormitor, o unitate sanitară combinată, un dulap, un hol cu ​​ieșire la balcon.
.
.
ASPECT:.
Дом из клеенного бруса с террасой и печью
.

.

.

.
EXCURSIE FOTO ÎN CASĂ:
...
Să începem cu site-ul. Casa din stânga este o veche baie. Când a apărut întrebarea unde să construiască - în Minsk sau în altă parte, și-au amintit despre asta.

.
După cum am menționat mai devreme, casa este situată la poalele muntelui, în imediata apropiere a lacului, așa că nu a trebuit să lucrez din greu cu peisajul, natura însăși a creat toate condițiile pentru o vedere excelentă de la fereastră. Aer curat, zgomotul pădurii, apă în care sunt șanțuri, plătică, biban și știucă, de ce mai este nevoie pentru o viață bună?

.

.

.
Un plus frumos la casă este foișorul și zidul de sprijin din piatră. În spatele casei începe Muntele Mayak și pentru a împiedica alunecarea terenului pe amplasament, a fost realizat un zid de sprijin. O pivniță și un foișor au fost adăugate pantei. Există multă piatră, meșterii locali știu cum să lucreze cu ea. Bolovanii sunt despicați și așezați în cofraj, astfel încât partea din față a zidăriei să fie plană. Piatra pare originală și într-o zi fierbinte oferă o răceală tangibilă:
Беседка из камня
.
Подпорная стенка из камня
.
Dar înapoi la casă. Trecând de vestibul, din care puteți merge în camera tehnică, ne găsim în zona salonului corespunzătoare conceptului de spațiu deschis. Livingul combinat cu sufrageria și bucătăria oferă o senzație de ușurință și spațiu.

.

.

.
Ceea ce nu vă așteptați să vedeți în interiorul acestei case moderne este un aragaz rusesc mare din cărămizi negre de clincher. Proprietarii îl încălzesc în mod regulat în sezonul rece și gătesc mâncare pe ea.
Печь в деревянном доме
.

.
Proprietarul spune că locul preferat din casă este patul. Așezat pe sobă, puteți admira lacul chiar prin ferestrele mari. Un aragaz cu o bancă de aragaz, pe lângă funcțiile sale principale, este o dana suplimentară și o piesă de mobilier luminoasă:

.

.
Există, de asemenea, un loc pentru un dormitor și o baie la parter: blocul pentru oaspeți este separat de spațiul public.

.

.

.
Ne ridicăm la etajul al doilea. Pe trepte de lemn cu balustrade de sticlă, intrăm în spațiul care a păstrat „a doua lumină" pentru primul etaj. Aici ne putem apropia de ferestrele mari cu vedere la lac și să mergem la balcon.

.
Второй свет в доме
.
De aici avem și acces la dormitorul principal, baie și dulap. A fost posibil să se organizeze încă câteva încăperi, dar apoi camera de zi ar fi lăsată fără a doua lumină și nu este nevoie de aceasta, există suficient spațiu de locuit în casă.

.

.

.
SISTEM DE ÎNCĂLZIRE ȘI ÎNCĂLZIRE A APEI:
...
Deși casa are aragaz, are mai mult o funcție decorativă. Un sistem bazat pe o pompă de căldură, un sistem de încălzire prin pardoseală și o plintă cu apă caldă este utilizat pentru încălzirea apei și încălzirea casei.
De ce o astfel de decizie? Nu există gaz pe site și nu va fi gaz. Lemnul de foc, peletele sunt dificile, cu atât mai des trebuie să ieșiți din casă pentru muncă, iar cazanele care utilizează un astfel de combustibil necesită atenție. Ne-am gândit mult timp, dar la etapa de proiectare din compania noastră au vorbit despre încălzirea geotermală și acesta a fost un moment decisiv.
Încălzirea geotermală este un întreg complex de lucrări. Pentru pompa de căldură, trei puțuri au fost forate în apropierea casei, câte 100 de metri fiecare, iar țevile cu antigel au fost coborâte în ele. Țevile din fântâni intră într-o singură fântână centrală. Din acesta sunt două conducte către camera cazanului - „alimentare" și „retur". Scăderea sau creșterea temperaturii în casă este reglată automat, fără intervenția omului.
Dacă energia electrică se stinge, pompa de căldură se oprește. Se întâmplă foarte rar și, pe măsură ce tensiunea apare în rețea, echipamentul pornește de la sine.
Puterea termică a pompei instalate în „Mayak" - 17 kW. În apropiere se află un rezervor de 700 de litri, în care sunt încălzite sistemele de alimentare cu apă caldă și încălzire (respectiv 300 și 400 de litri)
Система на основе теплового насоса .
Capacitățile pompei de căldură au făcut posibilă instalarea Fancoil în dormitoare. Acesta este un sistem de răcire pasiv datorat circulației lichidului de răcire prin colectorul de sol, fără funcționarea compresorului. Ventiloconvectorul funcționează ca un aparat de aer condiționat, dar aproape gratuit: Фанкойл
.
Întreaga casă este încălzită cu podele calde. iar dormitoarele au un sistem neobișnuit de „plintă caldă". Este un mini-convector instalat în locul plintei de pardoseală, care arată ca o plintă plată, în interiorul căreia există țevi de cupru cu nervuri de alamă prin care circulă apa fierbinte. Această sursă de căldură funcționează bine cu pompele de căldură:

.

.
Un sistem de pompă de căldură nu este ieftin, dar nu se compară cu un cazan pe gaz sau pe pelete. Întrebarea este simplă: „Merită să plătiți în exces zeci de mii de dolari pentru un site a cărui valoare constă doar în faptul că i se furnizează gaze?"
Acum despre costurile de întreținere a unui astfel de sistem. În cele mai reci luni, încălzirea, apa caldă, iluminatul și așa mai departe rulează până la o mie de kW (aproximativ 190 de ruble). În primăvară și vară, costurile sunt mai mici. Se pare puțin mai ieftin decât gazul. Dar există o opțiune de a pune un contor separat pentru încălzire și de a trece la un nou tarif de „trei copeici". În acest caz, oamenii plătesc 20-30 de ruble pe lună pentru o pompă de căldură.

.
We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar casă din lemn dintr-un bar cu aragaz și terasă. proiectul "far" 144 m2 , puede:

Más de la sección CASE DIN LEMN TOP 45 de proiecte

  Casa de bușteni Sistema este un proiect neobișnuit al unei case din lemn. Ferestre mari, a doua lumină, pictură originală și o de acoperiș non-standard - toate acestea disting în mod favorabil „Sistemul" de fundalul altor case din bușteni rotunzi. ...
   Cabană din lemn negru dintr-un bar „Pădurea Neagră" - o cabană compactă, modernă, de culoare neagră dintr-un bar. Această cabană este potrivită atât pentru o vacanță la țară, cât și pentru reședința permanentă a unei familii de 4-6 persoane. ...
    Casă din lemn din lemn de furnir laminat "Casa Albă" include: 5 dormitoare, bucătărie-living 58 m2 și două băi. O astfel de casă este perfectă pentru rezidența permanentă a unei familii numeroase și prietenoase. ...
     Casa cu terasă „Casa specialistului IT" include: 3 dormitoare cu facilități sanitare separate, o terasă spațioasă cu vitrare și o bucătărie-living. O astfel de casă este potrivită pentru cei cărora le place să primească oaspeți sau să organizeze ...
      O casă din lemn realizată din lemn de furnir laminat cu terasă „Eurodom" este o casă mică pentru reședința permanentă a unei familii mici. Casa are tot ce aveți nevoie: două dormitoare, o baie și o bucătărie spațioasă-living. ...
       Casă din lemn natural din lemn de furnir laminat "Mirage" - o casă compactă cu 2 dormitoare, un living și o bucătărie separată cu acces la terasă. Este soluția ideală pentru cei care caută o mică casă permanentă. ...
        Casă din lemn scandinav din lemn de furnir laminat „Dimineața Dinei" este o casă mare cu un living spațios, o bucătărie separată, două dormitoare și o baie. Această casă este ideală pentru cei cărora nu le plac spațiile mici închise. ...
         Casa finlandeza clasica din lemn "Koskenkorva" cu linii arhitecturale recunoscute. Trei dormitoare, living, bucatarie, dressing, terasa, la etajul doi - dormitoare, baie, balcon si mansarda. Proiectul a fost adaptat pentru bușteni de către Archiline ...
          Baia din lemn de furnir laminat cu piscină și terasă "Poseidon" include: o baie de aburi cu o suprafață de 5 m2 cu toate camerele însoțitoare și o cameră de relaxare, unde o companie mare și veselă se va simți grozav. ...
          © 2024 ArchiLine Wooden Houses
          114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                                        

          El sitio funciona con Nestorclub.com