x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Håndklippte trehus fra Canada

Håndklippte trehus fra Canada Det kanadiske selskapet Canadas Log People har allerede produsert mer enn 1300 hjem.
Bildet ovenfor viser det høytidelige øyeblikket av ferdigstillelsen av forsamlingen av det tusente huset, denne hendelsen fant sted tidlig i 2003. Håndklippte hus med kanadisk teknologi er elitehus laget av håndklippte tømmerstokker.
ArchiLine bygger Canadas Log People med en gjennomsnittlig diameter på 36 cm. Takbjelker når 1 meter eller mer.
ArchiLine bygger kanadiske hus fra følgende arter:
 • Rød kanadisk sedertre
 • Oregon furu
 • Sibirisk furu
 • Sibirisk sedertre

Metoden for å bygge kanadiske hus av ArchiLine:

Trehuset ditt er håndlaget i Canada, samlet der, sjekket hvert element og hele strukturen som helhet. Deretter demonteres huset, lastes i en container og leveres til stedet der det skal bygges.
Før du starter produksjonen, velger kanadiere tømmeret til hjemmet ditt. Noen ganger kan det ta litt tid å finne sjeldne trær - hvis prosjektet inneholder dem. Spesiell diameter, røtter, ønskede kurver eller farger. Produsenten leter etter de trærne som vil være ideelle for ditt hjem.
Hus, hakket i en kanadisk bolle. Dette er en effektiv og vakker teknologi. Huset viser seg å være varmt og pålitelig. De fleste hus i Canada er kuttet på denne måten. Tømmerstokkens diameter varierer fra 40 til 90 cm - husene ser massive og solide ut. For de som ønsker å få maksimal effekt - vi bygger hus fra tømmerstokker med en diameter på 0,5 til 1 m. ArchiLine-selskapet bygger hus av den beste produsenten av hus i Canada, gir den beste prisen og kvaliteten!

Settet til det kanadiske trehuset består av:

 • Husprosjekt og tegninger i 3D.
 • Trevegger med åpninger og et lag beskyttende naturlig olje.
 • Innvendige trevegger.
 • Hull for kommunikasjon.
 • Gulvbjelker.
 • Ryggbjelker, takbjelker.
 • Rafters.
 • Interne og eksterne kolonner.
 • Stiger med rekkverk og rekkverk.
De ansatte i det kanadiske selskapet er profesjonelle innen trekonstruksjon og spesialiserer seg bare i håndskjæring av hus laget av det beste kanadiske tømmeret.
Canadas Log People Inc.-team er stolt av å tilby kundene det de vil ha. Selskapets spesialister er uavhengige, tålmodige, talentfulle og klare til å lage og bygge for å gjøre den mest elskede drømmen til hver klient oppfylt.
En av de viktigste funksjonene i det kanadiske teamets arbeid er at Canadas Log People, Inc. de siste årene. har samlet seg og blitt en ekte familie, som lar oss lage hjem som er beundret av klienter og fagpersoner innen trekonstruksjon over hele verden.
Selskapet er medlem av International Timber Association og Canadian Woodworking Industry. Stabilitet, ansvar, erfaring, engasjement, pålitelighet er hovedprinsippene i selskapet.
For å bygge et hus med manuell felling pålitelig og effektivt, er det nødvendig å bruke bare de beste verktøyene av høy kvalitet. Det er derfor Canadas Log People bruker verktøy og utstyr fra verdenskjente byggemerker - dette er en garanti for at trehuset holder i mange år og ikke skuffer innbyggerne.
De beste kanadiske trehusene - velg et husprosjekt.Håndklippte trehus fra CanadaHåndklippte trehus fra CanadaHåndklippte trehus fra CanadaHåndklippte trehus fra CanadaHåndklippte trehus fra CanadaHåndklippte trehus fra CanadaHåndklippte trehus fra CanadaCanada's Log PeopleCanada's Log PeopleCanada's Log PeopleHåndklippte trehus fra Canada Håndklippte trehus fra Canada

Håndklippte trehus fra Canada Håndklippte trehus fra CanadaHåndklippte trehus fra CanadaHåndklippte trehus fra CanadaHåndklippte trehus fra CanadaHåndklippte trehus fra CanadaHåndklippte trehus fra CanadaHåndklippte trehus fra CanadaHåndklippte trehus fra Canada
We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar håndklippte trehus fra canada , puede:

Más de la sección Typer trehus

  Bindingsverkshus (rammehus) opprinnelse: Fachwerk er et vakkert tysk ord, som bokstavelig talt betyr en struktur av seksjoner eller paneler. Bindingsverkshus samsvarer fullt ut med det, hvis utseende preges av skjønnhet og estetikk. Imidlertid er ...
   Et rammehus eller et hus laget av laminert finertømmer? - Det mest stilte spørsmålet før byggestart! Hvordan sammenligne fordeler og ulemper riktig? Priser? Og hva skal man kjøpe til slutt, et rammehus eller et helt trehus, til og med til samme ...
    Et rammehus eller et hus laget av laminert finertømmer? - Det mest stilte spørsmålet før byggestart! Hvordan sammenligne fordeler og ulemper riktig? Priser? Og hva skal man kjøpe til slutt, et rammehus eller et helt trehus, til og med til samme ...
    © 2024 ArchiLine Wooden Houses
    114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                                  

    El sitio funciona con Nestorclub.com