x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Bindingsverkshus

Bindingsverkshus Bindingsverkshus (rammehus) opprinnelse:
Fachwerk er et vakkert tysk ord, som bokstavelig talt betyr en struktur av seksjoner eller paneler. Bindingsverkshus samsvarer fullt ut med det, hvis utseende preges av skjønnhet og estetikk. Imidlertid er teknologien til deres konstruksjon tydelig sporet fra navnet.

Firmaet "Archiline" har gått veien for å forlate den klassiske bindingsverksteknologien for å bygge hus. Vi vil ikke gi bilder av bindingsverkshus, men viser huset "Black Forest" fra Archiline-selskapet, hvis prosjekt ble omgjort fra prosjektet til et bindingsverkshus og samlet alt det beste som et bindingsverkshus og trehus fra en rekke har: store vinduer, rom, lys, varme og påliteligheten til trevegger. Huset "Schwarzwald" har et oppvarmings- og vannoppvarmingssystem basert på en varmepumpe og en varmebrett!

Arkitekturen til huset "Black Forest" basert på prosjektet til et bindingsverkshus er enkel og lakonisk. Åpne terrasser med ikke-standardiserte former tilfører bygningen harmoni og uttrykksevne. Et ekstraordinært utvalg av gråtoner ble valgt for utformingen av den glaserte fasaden.

Hvorfor forlot Archiline-selskapet den klassiske bindingsverksteknologien?

Hvis hus laget av laminert finertømmer innebærer bruk av dette spesielle treproduktet som byggemateriale, er bindingsverkshus en kompleks struktur der de viktigste bærende elementene er bjelker laget av både massivtre og laminerte finertømmer, med et ord, dette er et rammehus

Essensen deres er annerledes: bindingsverkshus - rammehus har ganske enkelt ikke vegger, hvis rolle kan spilles av noe annet materiale. De har ikke noe tyngdepunkt, som avhengig av ideen til arkitekten og konstruksjonsstilen, er slike seksjoner eller paneler av bindingsverkshus laget av tre i form av rammepaneler, sandwichpaneler av metall og til og med glassrammer eller glassmalerier. Hvis du nøye analyserer hele konstruksjonsteknologien, kan du komme til den konklusjonen at det estetiske utseendet til bindingsverkshus er nesten deres eneste styrke i våre breddegrader, der de ikke er helt vant til en slik europeisk originalitet.

La oss sammenligne i praksis:

Ganske ofte siterer artikler som beskriver bindingsverkshus mange av fordelene med disse strukturene sammenlignet med fordelene trehus bygget med klassisk teknologi har.

Ingen svinn og besparelser på fundamentet:

Dette stemmer overens med den erklærte virkeligheten, fordi slike strukturer er lette. Denne "medaljen" har imidlertid en annen side. For å fullstendig eliminere krympeprosessen er det nødvendig å forberede jordbunnen nøye under bindingsverkshusene, noe som er ekstremt vanskelig under forholdene til hviterussiske sandlammer. Derfor blir det i de fleste tilfeller likevel utført et lett fundament som vil gi hele strukturen høyere stabilitet. Men hus laget av laminert finertømmer er også reist på forskjellige typer ikke-massive fundamenter, derfor er det ingen uttalte forskjeller i ovennevnte konstruksjonsmetoder.

Styrke, holdbarhet og miljøvennlighet:

Bindingsverkshus - rammehus har ikke slike parametere. Dette skyldes hovedsakelig at moderne kunstige materialer brukes. Ved oppføring av slike strukturer er det gitt metoder for å feste mange forbindelseselementer, som generelt gir et positivt resultat, men vil aldri være sterkere enn en vegg laget av en stang eller stokk. I bindingsverkshus er det viktigste å observere tydelig geometri. Den minste forvrengning vil føre til tap av stabilitet og til og med kollaps av hele strukturen. De skjeve rammehusene i mange sommerhytter er bevis på dette. Som eksperter anbefaler, er det nødvendig å inspisere fundamentet og støttekonstruksjonene til et rammehus med høy regelmessighet, og hvis mistenkelige lyder dukker opp - knitrende, knirkende - umiddelbart alarmen. Selv om rammehuset begynner å vri seg, vil det være nesten umulig å fikse det. Å kjøpe et hus med vegger laget av laminert finertømmer eller tømmerstokker lindrer eierne fra slike ulemper: hele belastningen i disse bygningene fordeles jevnt på alle strukturelle elementer uten unntak. En viktig fordel med bindingsverkshus er deres spesielle utseende. Men selv her, med riktig tilnærming på arkitekturstadiet, vil utseendet til et trehus laget av limte bjelker ikke være verre (se bildet ovenfor)

Komfort og komfort:

Man kan helt argumentere med disse definisjonene: den europeiske forståelsen av komfort vil neppe svare til vår realitet. For eksempel er klimaet i den gamle verden vesentlig forskjellig fra temperaturene som oppstår på våre breddegrader. Dette betyr at en lett konstruksjon vil kreve varmeisolasjonstiltak for hele strukturen, slik at det er veldig behagelig å bo i den. Som et resultat viser det seg at slike hus blir mye dyrere enn lignende strukturer der limbjelker brukes.

Naturlig skjønnhet:

Estetikken til en slik struktur ligger i den visuelle lysheten i hele huset, som har en masse vinduer og andre åpninger. Men de bør også være stengt fra omgivelsene utenfor. Igjen, for å bevare naturligheten i rommet mellom lagerbjelkene i bindingsverkskonstruksjoner, kan den fylles med trematerialer, men i dette tilfellet vil prinsippet om bindingsverksteknologi gå tapt. Og andre ovner - polystyren, mineralull - lar ikke lenger hevde om den naturlige sikkerheten til slike forslag. I tillegg skiller den indre atmosfæren i bindingsverkshus seg betydelig fra mikroklimaet som er opprettet i virkelig trehus bygget på en tradisjonell måte for vårt område: optimal fuktighet på grunn av treets evne til å "puste", naturlige aromaer i stedet for kjemisk lukt av metall og glass.

Og flere argumenter

På råd fra eksperter, bindingsverkshus er best egnet for bygging i et rolig område, for eksempel i en skogglade, hvor de vil bli beskyttet mot lokal vind og støy fra biler som passerer.
For det andre er denne eiendommen egnet for midlertidig opphold, fordi for å oppnå de samme parametrene som et massivt trehus tilbyr, vil det være nødvendig å utføre betydelig isolasjon, og kunstig oppvarming av praktisk talt åpne lokaler vil føre til svært betydelige materialkostnader og et overdrevet innendørs mikroklima. Derfor kan i prinsippet bindingsverkshus tilskrives gruppen sommerbygninger, der du bare kan bo i varme årstider.
For det tredje, er det verdt å jage spøkelsesmote og prøve å oppfylle kravene som vil gi en kontroversiell ekstern midlertidig effekt. I nærvær av mer pålitelige og estetisk taper ikke alternativer. Når det gjelder eiendom, anbefaler eksperter å ikke eksperimentere og stole på det som er testet av tid.We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar bindingsverkshus , puede:

Más de la sección Typer trehus

  Det kanadiske selskapet Canadas Log People har allerede produsert mer enn 1300 hjem. Bildet ovenfor viser det høytidelige øyeblikket av ferdigstillelsen av forsamlingen av det tusente huset, denne hendelsen fant sted tidlig i 2003. Håndklippte hus ...
   Et rammehus eller et hus laget av laminert finertømmer? - Det mest stilte spørsmålet før byggestart! Hvordan sammenligne fordeler og ulemper riktig? Priser? Og hva skal man kjøpe til slutt, et rammehus eller et helt trehus, til og med til samme ...
    Et rammehus eller et hus laget av laminert finertømmer? - Det mest stilte spørsmålet før byggestart! Hvordan sammenligne fordeler og ulemper riktig? Priser? Og hva skal man kjøpe til slutt, et rammehus eller et helt trehus, til og med til samme ...
    © 2024 ArchiLine Wooden Houses
    114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                                  

    El sitio funciona con Nestorclub.com