x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Trevinduer

Trevinduer Det åpenbare argumentet til fordel for trevinduer er deres estetiske egenskaper. Trevinduer er kombinert med møbler, parkett, de gir raffinement og moderne funksjonalitet. De hvite teksturene av plastvinduer skjuler følelsen av varme og komfort.

Forseglede PVC-vinduer har ulempene. Drivhuseffekt og kondens på vegger og tak er en av dem. Naturlig tre, "puster", passerer luft gjennom mikroporer. Når vinduene er lukket, er rommet ventilert, slik at du kan opprettholde frisk luft og forhindre kondens. En treramme per dag går gjennom porene rundt 2,4 kubikkmeter. luft.

Er plast mer holdbart enn tre? Bare en villfarelse! Hvor mange tiår har vinduer av furutre stått? Trevinduer er perfekt tilpasset våre klimatiske forhold, og moderne fargestoffer beskytter mot forfall, og øker dermed holdbarheten. Trevinduer, i motsetning til PVC, kan ikke forfalskes - kvaliteten på produktene laget av den er umiddelbart synlig for det blotte øye.

Eurovinduer i tre har utmerkede teknologiske egenskaper. Dette er lav varmeledningsevne som sørger for behagelige forhold når som helst på året.

En viktig egenskap ved trevinduer er vedlikeholdsevne. Det er nesten umulig å reparere feil på et plastvindu. På grunn av sin elektrostatiske natur tiltrekker PVC støv, noe som gjenspeiles i utseendet til vinduet.

En jevn nedgang i markedet for PVC-vinduer i Europa, presser plast til Øst-Europa. Europeerne foretrekker selv vinduer laget av tre - polyvinylklorid.

Disse fire trehusene - "Mayak", "Black Forest", "White House" og "Mirage", bygget av Archiline i Hviterussland, er utstyrt med EcoHouse-trevinduer. Dette er en god løsning for de som er vant til å bruke penger klokt. Du vil være fornøyd med prisen, utseendet og ytelsen til trevinduer. Teknologier har gjort trevinduer mer praktiske enn plast. Bestill huset ditt, så vil Archiline utstyre det med utmerket glass av eik, furu eller lerk! Klikk på bildet, se hvordan vinduene i husene ser ut inne og ute!

Et hus laget av tømmer med terrasse og oppvarming med komfyr, varmepumpe, gulvvarme og sokkel, "Fyr" 144 m² i Braslav

Svart trehus - tømmerhytte, oppvarming, varmepumpe, prosjekt "Black Forest" 164 m²

Hvitt trehus laget av laminert finertømmer "White House" 207 m²

Naturlig trehus av laminert finertømmer "Mirage" 99 m²

We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar trevinduer , puede:

Más de la sección Trevinduer

  Inntil nylig, for bare et dusin år siden, så en vanlig mann i gaten på forbipasserende biler og forbipasserende som skyndte seg med sin virksomhet gjennom glasset som var satt inn i trerammer, og uten hell forsøkte å lukke vinduet, forvrengt fra ...
  © 2024 ArchiLine Wooden Houses
  114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                                

  El sitio funciona con Nestorclub.com