x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Et hus laget av tømmer med terrasse og oppvarming med komfyr, varmepumpe, gulvvarme og sokkel, "Fyr" 144 m² i Braslav

Et hus laget av tømmer med terrasse og oppvarming med komfyr, varmepumpe, gulvvarme og sokkel, "Fyr" 144 m² i Braslav Et trehus fra en bar med komfyr og en terrasse "Lighthouse" inkluderer: to soverom på 17 m2, et kjøkken-stue 50 m2 og to bad 4,8 m2. Et slikt hus er perfekt for permanent opphold for en familie på 3-4 personer.
.....................................................................................................................................................................................................
.
GRUNNLEGGENDE INFORMASJON:

Antall etasjer:2Antall soverom2
Stue28.1 m2Gulvflate i alle etasjer:136.49 m2
Terrasse og balkongområde:27.6 m2Takområde:- m2
Tettbygd strøk:122 m2Pris:по запросу
Veggmateriale:Profilerte limte bjelker (200x185 mm) *
Takmateriale:Keramiske takstein *
Fundament:Pælegrillage med monolitisk plate *
Vindu:Tre *
* Materialer kan variere avhengig av kundens ønsker


HUSPLAN:
.
I første etasje er det: en vestibyle, et ovnerom, en kombinert sanitærenhet, et soverom, et kjøkken-stue med utgang til terrassen.
.

.
I andre etasje: et soverom, en kombinert sanitærenhet, en garderobe, en hall med balkong.
.
.
UTSEENDE:
.
Дом из клеенного бруса с террасой и печью
.

.

.

.
HJEMME FOTOUTFLUKT:
.
La oss starte med nettstedet. Huset til venstre er et gammelt badehus. Da spørsmålet oppstod om hvor de skulle bygge - i Minsk, eller et annet sted, husket de det.

.
Som nevnt tidligere ligger huset ved foten av fjellet, i umiddelbar nærhet av innsjøen, så det var ikke nødvendig å jobbe hardt med landskapet, naturen i seg selv skapte alle forhold for en fantastisk utsikt fra vinduet. Ren luft, støy fra skogen, vann der det er sutre, brasme, abbor og gjedde, hva mer trengs for et godt liv?

.

.

.
Et nydelig tillegg til hjemmet er lysthuset og støttemuren laget av stein. Bak huset begynner Mount Mayak, og for å hindre at landet glir på stedet, ble det laget en støttemur. En kjeller og et lysthus ble lagt til skråningen. Det er mye stein, lokale håndverkere vet hvordan de skal jobbe med det. Steinblokkene er delt og plassert i forskalingen slik at murens front er flat. Steinen ser original ut, og på en varm dag gir den en håndgripelig kulde:
Беседка из камня
.
Подпорная стенка из камня
.
Men tilbake til huset. Når vi passerer vestibulen, hvorfra du kan gå til teknisk rom, befinner vi oss i salongområdet som tilsvarer konseptet med åpen plass. Stuen kombinert med spisestuen og kjøkkenet gir en følelse av letthet og plass.

.

.

.
Det du ikke forventer å se inne i dette moderne hjemmet er en stor russisk komfyr laget av svarte klinkstein. Eierne varmer den regelmessig opp i den kalde årstiden og lager mat på den.
Печь в деревянном доме
.

.
Eieren sier at favorittstedet i huset er sengen. Liggende på komfyren kan du beundre innsjøen rett gjennom de store vinduene. Komfyren med komfyrbenk, i tillegg til hovedfunksjonene, er en ekstra køye og et lyst møbel:

.

.
На первом этаже также нашлось место для спальни и санузла: Гостевой блок обособлен от общественного пространства.

.

.

.
Vi reiser oss til andre etasje. På tresteg med glasshåndtak kommer vi inn i rommet som har beholdt det "andre lyset" i første etasje. Her kan vi komme nær de store vinduene med utsikt over innsjøen og gå til balkongen.

.
Второй свет в доме
.
Herfra har vi også tilgang til hovedsoverom, bad og garderobe. Det var mulig å ordne noen flere rom, men da ville stuen være igjen uten et ekstra lys, og det er ikke behov for dette, det er nok boareal i huset.

.

.

.
VARME- OG VANNVARMESYSTEM:
.
Selv om huset har komfyr, har det mer en dekorativ funksjon. Et system basert på en varmepumpe, gulvvarmesystem og en varmvannsplate brukes til å varme opp vann og varme opp huset.
Hvorfor akkurat denne løsningen? Det er ingen gass på stedet, og det vil ikke være noe. Ved, pellets er vanskelig, jo oftere trenger du å forlate huset for arbeid, og kjeler som bruker slikt drivstoff, krever oppmerksomhet. Vi tenkte lenge, men på designfasen i vårt selskap snakket de om geotermisk oppvarming, og dette var et avgjørende øyeblikk.
Geotermisk oppvarming er et helt kompleks av verk. Tre brønner på 100 meter ble boret nær huset for varmepumpen, og rør med frostvæske ble senket ned i dem. Rør fra brønnene går inn i en sentral brønn. Fra det er det to rør til fyrrommet - "forsyning" og "retur". Reduksjonen eller økningen i temperaturen i huset reguleres automatisk, uten menneskelig inngripen.
Hvis strømmen går ut, stopper varmepumpen. Det skjer veldig sjelden, og ettersom spenningen vises i nettverket - starter utstyret selv.
Termisk kraft fra pumpen installert i "Mayak" - 17 kW. I nærheten ligger en 700 liters tank der varmtvannsforsyningen og oppvarmingssystemet varmes opp (henholdsvis 300 og 400 liter)
Система на основе теплового насоса .
Varmepumpens evner gjorde det mulig å installere Fancoil på soverommene. Dette er et passivt kjølesystem på grunn av sirkulasjonen av kjølevæsken gjennom jordoppsamleren, uten at kompressoren fungerer. Fancoil fungerer som et klimaanlegg, men nesten gratis:
Фанкойл
.
Hele huset er oppvarmet med varme gulv. og soverommene har et uvanlig "varmt gulvlister" -system. Det er en mini-konvektor installert i stedet for gulvplankene, som ser ut som en flat baseboard, der det er kobberrør med messingribber som varmt vann sirkulerer gjennom. Denne varmekilden fungerer bra med varmepumper:

.

.
Et varmepumpesystem er ikke billig, men det kan ikke sammenlignes med en gass- eller pelletskjele. Spørsmålet er enkelt: "Er det verdt å betale for titusenvis av dollar for et nettsted hvis verdi bare ligger i det faktum at det tilføres gass til det?"

.


Bygningstype
to-etasjes hus
Antall soverom
2
Veggmateriale
limt laminert tømmer
Funksjoner:
hus med terrasse, hus med balkong, hus med stekeovn


We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar et hus laget av tømmer med terrasse og oppvarming med komfyr, varmepumpe, gulvvarme og sokkel, "fyr" 144 m² i braslav , puede:

Más de la sección TREHUS. SUPER TOPP 7

 • Funksjoner: :hus med terrasse, :hus med balkong, :hus med arbeidsrom
 • Bygningstype: tre-etasjes hus
 • Antall soverom: 2
 • Veggmateriale: runde tømmerstokk
Sistema er et av de første husene som ble bygget for over 10 år siden. Uvanlig design, produksjon og konstruksjon av Archiline Houses. Tanken er at trehus er av samme type, ideologisk gamle, og det er umulig å bygge et trehus som ikke kjeder seg ...
 • Funksjoner: :badstue med terrasse, :badstue med basseng
 • Bygningstype: badstue
 • Veggmateriale: limt laminert tømmer
Badehuset laget av laminert finertømmer med basseng og terrasse "Poseidon" inkluderer: et dampbad med et areal på 5 m2 med alle medfølgende rom og et avslapningsrom, hvor et stort, muntert selskap vil føle seg bra. ...
  Klassisk finsk trehus "Koskenkorva" med gjenkjennelige arkitektoniske linjer. Tre soverom, stue, kjøkken, garderobe, terrasse, i andre etasje - soverom, bad, balkong og loft. Prosjektet ble tilrettelagt for logger av Archiline i 2022. 286 m2. ...
  • Funksjoner: :hus med terrasse, :hus med balkong, :hus med arbeidsrom
  • Bygningstype: to-etasjes hus
  • Antall soverom: 3
  • Veggmateriale: limt laminert tømmer
  Hus med terrasse "House of the IT specialist" inkluderer: 3 soverom med separate sanitæranlegg, en romslig innglasset terrasse og kjøkken-stue. Et slikt hus passer for de som liker å ta imot gjester eller holde forretningsmøter hjemme. ...
  • Funksjoner: :hus med terrasse, :hus med balkong
  • Bygningstype: to-etasjes hus
  • Antall soverom: 5
  • Veggmateriale: limt laminert tømmer
  Trehus laget av laminert finertømmer "White House" inkluderer: 5 soverom, kjøkken-stue 58 m2 og to bad. Et slikt hus er perfekt for permanent opphold for en stor vennlig familie. ...
  • Funksjoner: :hus med terrasse
  • Bygningstype: enetasjes hus
  • Antall soverom: 2
  • Veggmateriale: limt laminert tømmer
  Naturlig trehus laget av laminert finertømmer "Mirage" - et kompakt hus med 2 soverom, stue og separat kjøkken med utgang til terrassen. Det er den ideelle løsningen for de som leter etter et lite permanent hjem. ...
  • Funksjoner: :hus med terrasse
  • Bygningstype: enetasjes hus
  • Antall soverom: 2
  • Veggmateriale: limt laminert tømmer
  Skandinavisk trehus laget av laminert finertømmer "Dina's Morning" - et stort hus med en romslig stue, separat kjøkken, to soverom og bad. Dette hjemmet er ideelt for de som ikke liker små lukkede rom. ...
  • Funksjoner: :hus med terrasse
  • Bygningstype: enetasjes hus
  • Antall soverom: 2
  • Veggmateriale: limt laminert tømmer
  Et trehus laget av laminert finertømmer med terrassen "Eurodom" er et lite hus for permanent opphold for en liten familie. Huset har alt du trenger: to soverom, bad og en romslig kjøkken-stue. ...
  © 2024 ArchiLine Wooden Houses
  114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                                

  El sitio funciona con Nestorclub.com