x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Trehus laget av laminert finertømmer med en terrasse "Eurodom" 82 m² Hviterussland

Trehus laget av laminert finertømmer med en terrasse "Eurodom" 82 m² Hviterussland Et trehus laget av laminert finertømmer med terrassen "Eurodom" er et lite hus for permanent opphold for en liten familie. Huset har alt du trenger: to soverom, bad og en romslig kjøkken-stue.
..................................................................................................................................................................................................
.
GRUNNLEGGENDE INFORMASJON:

Antall etasjer:1Antall soverom2
Stue24,72 m2Gulvflate i alle etasjer:78,5 m2
Terrasse og balkongområde:21,96 m2Takområde:185 m2
Tettbygd strøk:120 m2Pris:på forespørsel
Veggmateriale:Profilerte limte bjelker (200x185 mm) *
Takmateriale:Keramiske takstein *
Fundament:Pælegrillage med monolitisk plate *
Vindu:Tre *
* Materialer kan variere avhengig av kundens ønsker


HUSPLAN:
.
I første og eneste etasje er det: en vestibyle, et ovnerom, en kombinert sanitærenhet, 2 soverom, et kjøkken, en stue med utgang til terrassen:
.

.
KORT BESKRIVELSE AV PROSJEKTET:
.
"Eurodom" er en av de mest etterspurte for pris- og kvalitetsprosjektet til et trehus laget av laminert finertømmer.
Ideelt prosjekt: skjønnhet, størrelse, pris, kvalitet. Rask innsjekking med minimal investering av tid og penger. Unikt, billig, miljøvennlig hus til en lav pris. En kvadratmeter av et trehus "Eurodom" er billigere enn prisen på en kvadratmeter av en leilighet, med en helt annen livskvalitet, og fra begynnelsen av inngåelsen av en kontrakt for produksjon og konstruksjon til å komme inn i huset, kan det ta seks måneder.
"Eurodom" er et kompakt hus laget av limte bjelker ved første øyekast, det forutsetter behagelig å bo i det for en familie på 3-4 personer, men det spesielle ved prosjektet er at det er variabelt: det kan enkelt tilpasses kundens ønsker når det gjelder areal og funksjonalitet. Oppsettet og den universelle størrelsen gjør det mulig å bygge den ikke bare i limt laminert tømmer, men også i en mer budsjettversjon - et tømmer fra en rekke tekniske kammertørking eller i et tømmer fra en rekke naturlige fuktigheter. Den moderne teknologien for veggmontering, på fjærenhetene "Power" 100% forhindrer at veggene blåser gjennom hele driftsperioden for huset. I tillegg, når prosjektet endres, kan huset bli to-etasjes, med fasader i hvilken som helst stil. Det er behagelig, pålitelig og effektivt.
.
UTSEENDE:
.
Målet med prosjektet var å vise hvordan et moderne funksjonelt hjem, utstyrt med smart kommunikasjon, kan integreres harmonisk i miljøet. For ytterveggene, beskyttet av takskjegg, ble det valgt en lysegrå maling, som ytterligere understreker skjønnheten og kvaliteten på laminert finertømmer. materiale motstandsdyktig mot forvitring med et behagelig utseende:
Проект "Евродом" (по проекту предприятия "Шклов Домостроение")
.
Деревянный дом "Евродом"
..

.
Vinduene i huset er tre med doble vinduer, med skråninger og platebånd, impregnert på fabrikken. Valget av et tak med lav skråning er ikke tilfeldig: det understreker påliteligheten av limte strukturer og gir bygningen et moderne utseende:

.

.
Деревянный дом "Евродом" (по проекту предприятия "Шклов Домостроение") .
HJEMME FOTOUTFLUKT:
.
Når vi kommer inn i huset, befinner vi oss i en gang fylt med lys. Herfra, gjennom de snøhvite dørene, kan vi komme inn i ethvert rom i huset:

.

.
De første dørene fører til soverommene, det er to av dem i huset:

.
De to neste er for ovnen og den kombinerte sanitærenheten:

.

.

.

.

.

.
Vi går videre og går inn i den romslige stuen:

.

.

.
Fra stuen kan du gå til kjøkkenet eller til den overbygde terrassen. Terrassen tildekkes av lerkebrett behandlet med spesiell olje. Terrassen kan være av ønsket størrelse. Om ønskelig kan de nødvendige endringene gjøres i prosjektet på forespørsel fra kunden:

.
Деревянный дом "Евродом" (по проекту предприятия "Шклов Домостроение")
.

.

.
For å oppfylle drømmen om et tømmerhus laget av laminert finertømmer, start med å velge et prosjekt! Kanskje han venter på deg på nettstedet vårt eller på kontoret! Noen av de mest populære prosjektene i selskapet vårt er prosjekter - "Eurodom-1" og "Eurodom-2"
...
Vis et typisk prosjekt av et lønnetømmerhus "Eurodom-1" - 80-90 kvm. m
Se et typisk prosjekt av et hus laget av laminert finertømmer "Eurodom-2" - 100-120 kvm. m.
...
Hovedideen på designfasen var å utvikle og gjøre huset perfekt når det gjelder kommunikasjon, billig i pris, behagelig, praktisk, individuelt.
I prosjektet til huset laget av limt laminert tømmer "Eurodom-1" er det designet: en hall, en stue, et kjøkken der hele familien vil bli innkvartert, en ovn, et bad, en vestibyle, en terrasse som et stort selskap komfortabelt kan sitte på.
...
Foreløpige design:

.
Hovedfasade:
Деревянный дом "Евродом" (по проекту предприятия "Шклов Домостроение")
.
Omvendt fasade:

.
Husplan:

.

Nedenfor, for generell kjenthet, presenterer vi det utviklede prosjektet til "Eurodom" og den nødvendige dokumentasjonen for godkjenning og videre konstruksjon.
...
Husprosjekt fra limt laminert tømmer "Eurodom", består av:
 1. Forklarende merknad
 2. Fasader
 3. Grunnleggende diagram
 4. Plantegning med møbler
 5. Takplan
 6. Spalter


Nå vil vi fortelle deg mer detaljert hva arkene er ment for og hvilken informasjon de har:
...
Første ark: å informere om hva som ble utviklet for deg i prosjektet. En liste over forskriftsdokumenter presenteres. Tekniske og økonomiske indikatorer gir en ide om områdene og bygningens volum
.
Andre ark: en forklarende merknad informerer om husets plassplanleggingsløsning, om bærende konstruksjoner, utvendig og innvendig etterbehandling, alle treelementer:

.
Det tredje arket: hvordan det fremtidige limte bjelkehuset vil se ut fra alle kanter. Nivåmerker plasseres på fasadene for å forstå husets omfang. Dimensjoner på alle åpninger.

.
Далее схема фундамента со всеми размерами. И план планировки с предложенной архитектором расстановкой мебели.

.
Neste ark: takplan med hellingsvinkler og hellingsstørrelser, møne- og overhengmerker. Seksjon som viser nivået på det ferdige gulvet, dimensjonene til åpningene.

.
Første prototyper av huset:Деревянный дом "Евродом" (по проекту предприятия "Шклов Домостроение")
.

.

Den forklarende merknaden til Eurodom-prosjektet fra en bar med keramisk tak inneholder følgende informasjon som er nødvendig for koordinering i lokal arkitektur:

1, Huset har to soverom, det ene er et gjesterom.

2. Hall - en stue med et område på nesten seksti kvadratmeter, en stor terrasse, inne i huset er det et kjøkken og en stor korridor som går gjennom hele huset.

3. I første etasje fra fellesstuen kan du komme inn i hvert av de to soverommene, det andre lyset opplyser i tillegg hallen, og fra det største soverommet med et område på nesten tjue meter med utsikt over gårdsplassen.

4. I Eurodom-prosjektet er første etasje ment for rekreasjon, og det sentrale stedet er avsatt til en stue med dobbel høyde. Interiøret skal skape en atmosfære av selvtillit, ro og fokus.

5. Fritid bør kombineres med førsteklasses komfort. Eurodom-prosjektet oppfyller disse kravene.

6. Det grunnleggende konseptet med det indre rommet: et diskret, energisk, men likevel elegant interiør.

7. Den langstrakte formen på stedet, ønsket om å bevare det maksimale av grønn vegetasjon og å gi en mulighet for privatliv, bestemte husets form. Huset og garasjen deler tomten opp i deler.


Bygningstype
enetasjes hus
Antall soverom
2
Veggmateriale
limt laminert tømmer
Funksjoner:
hus med terrasse


We speak english, russian and german:

+375298-06-05-67 WhatsApp, Viber, Telegram

Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses:

Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":

Si desea comprar trehus laget av laminert finertømmer med en terrasse "eurodom" 82 m² hviterussland , puede:

Más de la sección TREHUS. SUPER TOPP 7

 • Funksjoner: :hus med terrasse, :hus med balkong, :hus med arbeidsrom
 • Bygningstype: tre-etasjes hus
 • Antall soverom: 2
 • Veggmateriale: runde tømmerstokk
Sistema er et av de første husene som ble bygget for over 10 år siden. Uvanlig design, produksjon og konstruksjon av Archiline Houses. Tanken er at trehus er av samme type, ideologisk gamle, og det er umulig å bygge et trehus som ikke kjeder seg ...
 • Funksjoner: :badstue med terrasse, :badstue med basseng
 • Bygningstype: badstue
 • Veggmateriale: limt laminert tømmer
Badehuset laget av laminert finertømmer med basseng og terrasse "Poseidon" inkluderer: et dampbad med et areal på 5 m2 med alle medfølgende rom og et avslapningsrom, hvor et stort, muntert selskap vil føle seg bra. ...
 • Funksjoner: :hus med terrasse, :hus med balkong, :hus med stekeovn
 • Bygningstype: to-etasjes hus
 • Antall soverom: 2
 • Veggmateriale: limt laminert tømmer
Et trehus fra en bar med komfyr og en terrasse "Lighthouse" inkluderer: to soverom på 17 m2, et kjøkken-stue 50 m2 og to bad 4,8 m2. Et slikt hus er perfekt for permanent opphold for en familie på 3-4 personer. ...
  Klassisk finsk trehus "Koskenkorva" med gjenkjennelige arkitektoniske linjer. Tre soverom, stue, kjøkken, garderobe, terrasse, i andre etasje - soverom, bad, balkong og loft. Prosjektet ble tilrettelagt for logger av Archiline i 2022. 286 m2. ...
  • Funksjoner: :hus med terrasse, :hus med balkong, :hus med arbeidsrom
  • Bygningstype: to-etasjes hus
  • Antall soverom: 3
  • Veggmateriale: limt laminert tømmer
  Hus med terrasse "House of the IT specialist" inkluderer: 3 soverom med separate sanitæranlegg, en romslig innglasset terrasse og kjøkken-stue. Et slikt hus passer for de som liker å ta imot gjester eller holde forretningsmøter hjemme. ...
  • Funksjoner: :hus med terrasse, :hus med balkong
  • Bygningstype: to-etasjes hus
  • Antall soverom: 5
  • Veggmateriale: limt laminert tømmer
  Trehus laget av laminert finertømmer "White House" inkluderer: 5 soverom, kjøkken-stue 58 m2 og to bad. Et slikt hus er perfekt for permanent opphold for en stor vennlig familie. ...
  • Funksjoner: :hus med terrasse
  • Bygningstype: enetasjes hus
  • Antall soverom: 2
  • Veggmateriale: limt laminert tømmer
  Naturlig trehus laget av laminert finertømmer "Mirage" - et kompakt hus med 2 soverom, stue og separat kjøkken med utgang til terrassen. Det er den ideelle løsningen for de som leter etter et lite permanent hjem. ...
  • Funksjoner: :hus med terrasse
  • Bygningstype: enetasjes hus
  • Antall soverom: 2
  • Veggmateriale: limt laminert tømmer
  Skandinavisk trehus laget av laminert finertømmer "Dina's Morning" - et stort hus med en romslig stue, separat kjøkken, to soverom og bad. Dette hjemmet er ideelt for de som ikke liker små lukkede rom. ...
  © 2024 ArchiLine Wooden Houses
  114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                                

  El sitio funciona con Nestorclub.com